Închide

Ce vrei să cauți?

Vodafone România lansează abonamentul Flex cu beneficii interesante

  • Abonamentele Flex se configurează direct în aplicația My Vodafone, iar cartela SIM ajunge la utilizator prin curier
  • Clienții apot modifica în orice moment beneficiile abonamentului
  • Portare ușoară: utilizatorii din alte rețele pot alege un abonament Flex și se pot porta direct în My Vodafone
  • Flex oferă acces la rețeaua 5G a Vodafone România, indiferent de valoarea abonamentului

Vodafone România lansează Flex, primul abonament din oferta operatorului ce poate fi configurat și gestionat exclusiv digital.
Vodafone Flex este singurul de acest tip care oferă posibilitatea utilizatorilor de a își modifica beneficiile oricând doresc, chiar și săptămânal, în funcție de nevoile curente și fără perioadă contractuală.

Flex este disponibil utilizatorilor de servicii mobile din România, indiferent de rețeaua mobilă, fără perioadă contractuală, pentru un cost pornind de la 7 euro pentru 30 de zile. Spre exemplu, în cazul abonamentului Flex 9 clienții primesc 100GB de trafic de internet mobil, minute și SMS-uri naționale nelimitate, dar și 400 de minute și SMS-uri internaționale pentru doar 9 euro.

„Clienții au acces la un sistem simplu de plată online, având totodată posibilitatea de a își adapta sau schimba planul tarifar după necesități și fără a descoperi eventuale sume nedorite pe factură”, a declarat Mostafa El-Beltagy, Director Consumer Business Unit, Vodafone România.

abonamente mobil

La finalul procesului de configurare online a abonamentului, clienții vor primi noua cartelă SIM la adresa specificată. Controlul total al Flex este completat de modalitatea de plată exclusiv digitală. Astfel, utilizatorii au acces la un sistem de plată similar celui destinat serviciilor de video streaming, cu o recurență lunară ce poate fi modificată în orice moment în funcție de necesitățile utilizatorului.

Pentru o perioadă de timp limitată, toți clienții care aleg un abonament Flex vor beneficia de o lună gratuită. Mai mult, în luna februarie, clienții pot beneficia de un discount de până la 100 de euro pentru o selecție de smartphone-uri Samsung.

Mai multe detalii despre noua ofertă Vodafone România sunt disponibile pe www.vodafone.ro/flex

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu