Închide

Ce vrei să cauți?

Cum să te prezinți onorabil în videoconferințe. Soluție prêt-à-porter

asbis, prestigio, logitech
asbis, prestigio, logitech

În ultimul an am văzut de toate pe zoom (și pe alte aplicații asemenea), inclusiv când am moderat o masă rotundă transmisă public online, cu audiență de mii de privitori.
De pildă, oameni importanți pe care îi zăream pe ecran prin ceață, ca și cum transmiteau dintr-o mină părăsită. Vă spun că păreau bieții de ei cam suferinzi, deși erau ok, fiind doar desfigurați de lentilele microcamerei meschine din laptop. Sau inși care se înghesuiau în cadru, ca la selfie cu bunica, să încapă și să se audă toți. Amuzant și cam penibil în același timp.

Am o veste bună și una mai puțin bună. Pe care să o spun mai întâi?
Vestea bună e că în ultimul an ai economisit sute de ore și nervi incomensurabili datorită videoconferințelor, pur și simplu nemaiînfruntând traficul infernal sau nemaicăutând loc de parcare. Chiar și după ce ne vom întoarce la viața normală, vom alege de cele mai multe ori să ne întâlnim virtual, datorită câștigului de timp dovedit.
Vestea mai puțin bună e că, din prudență, ne vom limita în continuare întâlnirile față în față, pe termen nelimitat.
Astfel că investiția într-o soluție de videoconferință performantă ar cam fi o prioritate. Deja am identificat una, care cred că ți se potrivește, mai ales dacă ai o afacere mică/medie, în plină expansiune. E o soluție gândită pentru birourile cu o suprafață nu prea mare.
Să vedem din ce se compune această soluție, MEET EASY pe numele ei, propusă de ASBIS România:
O cameră video Logitech MeetUp (super brand, Logitech). Filmează/transmite la rezoluție de cinema, 4K Ultra-HD, cu zoom 5X HD.
Întreaga audiență din cameră este încadrată automat. Camera Logitech este motorizată computerizat prin sistemul RightSight™, ca mișcare panoramică și înclinare. Vine cu tehnologie de captare și direcționare a sunetului RightSound™.
Nu trebuie să angajezi specialiști în rețelistică, pentru că instalarea e simplificată, plug-and-play, prin USB. Este de dimensiuni reduse, iar ca variantă de montaj ideală putem alege între a avea camera pe masă și a o avea montată fie pe perete (wall-mount), fie pe ecran (TV-mount), ca un sound-bar (cazuri în care dispar și cablurile care traversează încăperea).
Detalii despre cameră, aici.
Pentru a-i vedea și auzi cum trebuie pe interlocutori, a doua componentă a soluției de videocolaborare MEET EASY este ecranul profesional digital signage 55” Prestigio. Redă imaginile la rezoluție 4k Ultra-HD, maximum 3840×2160@60Hz, are un unghi de vizibilitate generos de 178 de grade și durată de viață de mininum 30000 de ore, în regim de funcționare 18/7. Investiție pe termen lung, carevasăzică.
Detalii despre ecran, aici.
De ce cred că această soluție de videoconferință ți se potrivește?
ASBIS spune că este Prêt-à-porter, în sensul că prețurile sunt ok, plus că o are în stoc, deci nu trebuie să aștepți săptămâni până sosește și o vezi instalată.
Totodată este Made to measure, adică ai un grad de libertate în configurare în funcție de nevoile tale.
Și îți mai spun că nu te costă nimic să ceri detalii, oferte și să pui întrebări despre acest produs la sales@asbis.ro.
Deci, când ai următoarea videoconferință?

Adaugă comentariu