Nu probabil, zic sigur că este cea mai evoluată și elegantă baterie externă pe care o poți cumpăra acum în Europa.
Este construită pe bază pe grafen, un material revoluționar, bun conducător de electricitate, mult mai rezistent decât oțelul dar și mult mai ușor. Grafenul ajută bateria să nu se supraîncălzească în timpul încărcării foarte rapide și îi prelungește viața de cinci ori față de un produs similar obișnuit.
Îți prezint azi bateria externă Prestigio Graphene PD de 10.000 mAh, într-o fișă esențială:
• Vine cu trei porturi de încărcare, unul tip C și două USB 3.0. Astfel poți să încarci trei gadgeturi deodată, de la telefoane la boxe Bluetooth. Soluție potrivită pentru familii sau grupuri în deplasare, că uite acuș vine vara.
• Încarcă wireless dispozitivele compatibile (Qi standard). Scapi astfel de „nu cumva ai văzut cablul meu, că nu-l mai găsesc”.
• Ai în pachet un încărcător de 60W. Astfel această baterie externă Prestigio se încarcă de 3,5 ori mai repede decât una obișnuită, în doar 50 de minute.
• Știe să se încarce în timp ce dă energie gadgeturilor conectate.
• Arată foarte bine, are un design rafinat, minimalist. Carcasa Prestigio Graphene PD este realizată din metal și sticlă securizată, iar pentru transport primești o elegantă husă din piele. Afișaj precis despre gradul de încărcare.
• A fost gândită pentru utilizatori pretențioși în privința electronicelor hi-end, pentru cei care călătoresc des sau utilizează intens mai multe gadgeturi on the go.
Produsele Prestigio sunt distribuite în România de ASBIS.
Preț: 300 de lei
____________________
Citește și Îți trebuie la firmă: Prestigio IDS Hand Sanitizer

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close