Închide

Ce vrei să cauți?

Cum se îmbunătățește Karma

Impactul asupra mediului al alimentelor aruncate la gunoi este de patru ori mai mare decât poluarea produsă de toate avioanele din lume.
În medie, un european risipește 173 de kilograme de mâncare pe an. Aruncăm 20% din preparatele din carne și 35% din peștele și fructele de mare scoase la vânzare. E o risipă colosală.
Din cele 2,7 miliarde euro investite anul trecut în startup-urile food din Europa, 291 de milioane de euro au mers către aplicația mobilă suedeză Karma.
Funcționează simplu: vezi pe telefon restaurantele, cafenelele și băcăniile din proximitate care au produse cu vânzare accelerată, din cauza expirării iminente a termenului de garanție. Selectezi ce dorești, plătești prin aplicație și mergi să ridici comanda.
Discountul este de 50%, iar toată lumea e încântată: clienții pentru că obțin mâncare ieftină, producătorii, pentru că au un plus de venit inexistent înainte. (sursa)

Adaugă comentariu