Cam 75% dintre noi folosim telefonul în baie, arată studiile. E o realitate și destui recunosc inclusiv că vorbesc cu șefii când sunt așezați pe tron.
Ceea ce nu prea povestim sunt accidentele, de pildă când scapi telefonul în toaletă. Nu avem statistici pe România, dar sondaje de prin alte țări arată că se întâmplă mai des decât ne imaginăm.
Din telefon șiroiește apa, adio smartphone, ce facem?
Vestea bună e că există rezolvări pentru astfel de situații neagre, și nu numai, rezolvări posibile mulțumită Revolut Plus.

Ce este Revolut Plus?
Revolut Plus se prezintă ca un abonament pentru siguranța cumpărăturilor online. Poate fi activat simplu, direct din aplicație. Plătești 14,99 lei pe lună și ești acoperit în situațiile în care karma nu e prea binevoitoare cu tine.
Să luăm niște exemple:

  • Ți-ai cumpărat telefon nou și i-ai spart ecranul. Sau ți l-a furat în tramvai. Revolut Plus te despăgubește
  • Ai cumpărat diverse dintr-un magazin online, nu ți se potrivesc, iar magazinul nu acceptă returul sau termenul a trecut. Revolut Plus te despăgubește într-o ferestră generoasă de timp de 90 de zile de la achiziție
  • Sau nu mai poți merge la un eveniment la care ai bilete achiziționate online. Revolut Plus îți dă banii înapoi

Limita despăgubirilor pentru astfel de situații este de 1000 de euro pe an. Poți afla mai multe informații despre protecția oferită în Termenii și Condițiile din aplicație.

Revolut Plus vine și cu 2 conturi Junior incluse în abonament, tocmai bune pentru educația financiară a copiilor.

Recomand un abonament Revolut Plus pentru a-ți reduce stresul când cumperi online. Abonamentul se adaugă altor beneficii de siguranță la cumpărături precum cardurile virtuale Revolut.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close