marketing

Cel de-al doilea mare motor de căutare din lume va deveni și cea mai mare agenție de marketing afiliat:
Youtube experimentează cu utilizatorii din SUA o nouă funcție: detectarea automată (AI rulz) a produselor care apar în clipuri și afișarea lor într-o listă ca punct de pornire pentru informații suplimentare sau ca sugestie de cumpărături.

În ianuarie, Youtube a anunțat un alt proiect pilot comercial: creatorii vor putea plasa anumite produse în videoclipurile lor. Aceste videoclipuri vor fi marcate cu un icon coș de cumpărături. Dacă vei da click pe respectiva pictogramă, vei fi transferat pe paginile producătorilor și îți vor fi sugerate alte clipuri care prezintă produsul. (sursa)
„Google încearcă să se prezinte ca o opțiune mai ieftină și mai puțin restrictivă pentru vânzătorii independenți. Și se concentrează pe direcționarea traficului către site-urile vânzătorilor – scrie NYT. (Civilization #42)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close