Nu există democrație în lumea gadgeturilor. Unele sunt banale, nu prea deștepte, nu arată chiar foarte bine, dar nepretențioșii le acceptă pentru că își fac treaba cu ele.
De cealaltă parte, avem nobilimea electronicelor: deștepte, performante, emblematice ca ținută și stil.
Tastatura Click&Touch 2 by Prestigio face parte din această categorie selectă, fiind înnobilată cu premiul pentru design Red Dot 2021 la categoria Computer & IT. E vorba despre cel mai important premiu în lumea electronicelor de consum, fie și pentru că are o tradiție de 65 de ani.
Tastatură cu touchpad
Cam 80% din suprafața Click&Touch 2 funcționează ca touchpad: atingi tastatura și dai click, faci zoom, scroll sau miști cursorul. Cu tastele clasice dreapta-stânga selectezi și muți fișiere.
E cam greu de înțeles din prima, așa-i?
Va fi mai simplu dacă te uiți la acest clip de 56 de secunde, care îți explică vizual și concis cât de deșteaptă e tastatura Prestigio:

Desigur că te întrebi dacă nu te vei încurca între funcțiile de tastare (când ai de scris ceva) și funcțiile de touchpad. Tastatura simte ce vrei. Atingi tastele și glisezi degetul, e touch. Apeși tasta, intră în modul scriere.
O personalizezi cum vrei
Descarci pe smartphone aplicația mobilă Clevetura și personalizezi (prin Bluetooth) cum dorești tastatura Click&Touch 2. Transformi în touchpad întreaga suprafață sau doar zona din stânga sau din dreapta.
La filme?
Dacă te uiți la filme pe computer sau pe smart TV, această tastatură îți va prinde bine. Derulezi secvențele și reglezi sonorul foarte ușor, alunecând pe taste.
Cu atenție distributivă
Prestigio Click&Touch 2 se înțelege cu toate device-urile cu Bluetooth, computere, console de jocuri, telefoane, televizoare. Chiar cu mai multe o dată, fără să le încurce, pentru că vine cu trei canale Bluetooth și o conexiune USB Type C.
Pentru pasionații Mărului mușcat, e dovedit că face echipă bună cu iPad-urile, iar împreună alcătuiesc laptopuri performante.
Click&Touch 2 este adusă în România de ASBIS, iar dacă ai nevoie de info suplimentare, trimite un email la sales@asbis.ro – vei da peste oameni prietenoși, îți garantez.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close