Închide

Ce vrei să cauți?

Cum deschizi elegant o sticlă de vin în mileniul al treilea. Prestigio Garda

ASBIS tirbuson
ASBIS tirbuson

Știm, că am pățit-o mulți.
Te înroșești la față, ochii îți ies din orbite, tirbușonul te taie la mână, te enervezi.
Chiar nu are rost să le arăți oaspeților sau familiei cât ești de puternic(ă) când dopul sticlei de vin se ambiționează să nu iasă. Nu-ți pune mintea cu dopul, trăim în vremurile tehnologiei capabile să rezolve astfel de mici tragedii casnice.
Poți cuminți elegant o sticlă de vin bine înfundată (e semn bun ăsta, să știi) cu tirbușonul electric automat premium Prestigio Garda, pe care ți-l recomand, mai ales că e ca un briceag elvețian – face mai multe în privința vinului.
Cum funcționează?
Îl scoți din caseta în care vine sub formă de trusă oenologică, îl așezi pe standul de încărcare wireless, pe care stand îl bagi în priză. Ledul te va anunța când e încărcat complet (de acum poți să desfaci 50 de sticle de vin până la următoarea reîncărcare). Iei tăietorul de capișoane din casetă și dezvelești gâtul sticlei.
La următoarea fază, mesenii se vor strînge în jurul tău să vadă minunea. Așezi cu gesturi măsurate tirbușonul Prestigio Garda pe gâtul sticlei, apeși pe buton și dopul iese ascultător. Magie. Tocmai te-ai dovedit puternic intelectual (pentru că ți-a dat prin cap să cumperi un astfel de gadget).
Prestigio Garda, fiind un echipament premium, vine și cu un aerator care se montează la gâtul sticlei înainte de a turna în pahare, pentru ca anumite tipuri de vin să destăinuie tot ce știu, dar și cu un adaptor-pompă de vid care scoate aerul din sticlă și conservă vinul rămas.
ASBIS, care l-a adus în România, îți spune și de unde să-l cumperi.
Sănătate și voie bună!

Adaugă comentariu