Închide

Ce vrei să cauți?

Un PC care încape în palmă: Intel NUC

ASBIS
ASBIS

Au ajuns la prețuri bune în magazinele partenerilor ASBIS – eMAG, PCGarage sau evoMAG.
De mini PC-urile Intel NUC (Next Unit of Computing), zic.

Găsești mini PC-urile Intel NUC în diverse variante: gata de utilizat (dacă vrei doar să-l bagi în priză și să-l pui la treabă), kituri pe care le poți configura singur și plăci Intel NUC pentru aplicații personalizate (în caz că îți place să fii minitehnicus, ceea ce nu e rău deloc).
Intel NUC-urile gata de utilizat pot fi folosite acasă ca home theatre, ca hub multimedia al familiei. Vin cu toate tipurile de intrări de care este nevoie, gata să primească surse de conținut diverse. Sunt pregătite să redea filme 4K și sunet 7.1 suround.
Mini PC-urile sunt mici dar în domeniul jocurilor știu că facă ce știe un și desktop, plus că pot fi folosite în educația online a copiilor. Sunt potrivite și dacă petreci mult timp pe Internet. Ai avantajul că fiind de dimensiuni reduse, pot fi prinse în spatele monitorului. Cu o tastatură și un mouse wireless câștigi spațiu și mobilitate, vei avea o cameră aerisită.
În fine, Intel NUC-urile sunt gândite de asemenea pentru home office și pentru producătorii de conținut online.
În cazul activităților de business, îți spun doar că un mini PC Intel NUC suportă până la șase ecrane 4K, are Wi-Fi încorporat și poate fi ascuns foarte ușor în spatele unui monitor. O soluție perfectă pentru marketing vizual, nu?
„Creier”pentru IoT și pentru aplicații industriale sau soluție convenabilă și confortabilă pentru sălile de clasă inteligente sunt alte utilizări ale acestui mini PC.
Trebuie doar să îți definești nevoia și găsești configurația potrivită a acestei piese de hardware versatilă. Unde?
La eMAGPCGarage sau evoMAG, dacă dai click.

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Super interesant, daca imi cumpar un monitor pot scapa de laptopul vechi cu aceste dispozitive despre care am aflat acum, aici. La pretul de pe eMAG e clar ca merita. Sa inteleg ca am nevoie si de SSD extern la ele, dar am deja mai multe acasa.

Adaugă comentariu