ASBIS

Dacă ai un smartphone mai bunicel, de pildă un iPhone, Samsung sau Xiaomi, încărcătorul wireless 3-in-1 Prestigio ReVolt A5 merită trecut pe lista viitoarelor tale achiziții, mai ales că are un preț bun.
Ce înseamnă telefon mai nou și mai bunicel? De pildă, unul standard Qi, adică cu posibilitate de încărcare wireless.
Încărcătorul Prestigio ReVolt A5 (foto) urăște cablurile și e bucuros când așezi pe el telefonul, căștile și smartwatch-ul spre încărcare prin atingere. Da, e suficient de puternic (ieșire 10W) ca să le încarce pe toate trei simultan. (Îți mai aduci aminte când plecam de casă cu câte un cablu pentru fiecare device?)
În cutie vei găsi și un adaptor de încărcare rapidă (18W). Și da, Prestigio ReVolt A5 încarcă trei device-uri în timp ce se încarcă pe el însuși, ce credeai?
Vine cu leduri indicatoare pentru nivelul de energie, iar designul este premium, minimalist, cu finisaje de sticlă securizată și aluminiu.
Și mai are un avantaj dacă îți încarci gadgeturile personale cu el: le protejează față de variațiile de tensiune pe rețea – e important când ești pe drum și dai peste prize dubioase.
Îl poți cumpăra de aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close