Închide

Ce vrei să cauți?

Doar cartofi prăjiți nu știe să facă

ASBIS
ASBIS

Cheamă omul de la IT și ajută-l să scoată din meeting room proiectorul, flipchartul, PC-ul și display-ul de videoconferință. Donează-le sau reciclează-le!
Parcă arată mai aerisit acum, nu?

Exercițiu filosofic: dacă folosești telefonul prin atingere cu degetul, de ce nu ai face același lucru și cu un ecran mult, mult mai mare?

Gadgetul de business pe care ți-l propun astăzi este display-ul interactiv Prestigio Multiboard. Pe scurt, este un computer puternic bazat pe tehnologie Intel, cu sisteme de operare Windows 10 Pro și Android 8.0 preinstalate, disimulat într-un performant ecran touch Ultra HD, cu diagonale de la 55” la 98”.
Este proiectat pentru traininguri și seminarii corporate, pentru sesiuni de prezentare, meetinguri, ședințe de negociere, lucru la proiecte, video conferințe și webinarii.
Pe partea de lucru în echipă, suportă până la 50 de participanți care folosesc propriile smartphone-uri sau tablete. Înregistrează sesiunile de lucru interactive.
Vine cu conectivitate prin Wi-Fi și nu îți trebuie facultatea de rețelistică pentru a-l instala, deoarece e plug & play.

Ce poți să faci atingând ecranul Prestigio Multiboard: deschizi fișiere, navighezi pe internet, rulezi video, desenezi, faci scheme, comunici, afișezi prezentări comod, de pe telefonul tău, wireless.
Este protejat de sticlă securizată de 4 mm în caz că vorbitorii sunt mai temperamentali sau îl instalezi în locuri publice (târguri, expoziții). Are carcasa ușoară și rezistentă, din aluminiu.
Nota 10 la partea de multitouch: reacționează instantaneu la 20 de puncte de atingere simultan. Să mărești o fotografie, să faci notații și să desenezi devine astfel atractiv.
Îți propun să afli mai multe din acest clip de un minut și jumătate:

Important: se potrivește perfect și în proiectele de educație. Vezi cum arată o clasă înviorată de Prestigio Multiboard:

De asemenea, dacă lucrezi în comunicare s-ar putea să descoperi aplicații interesante în advertisingul interactiv, posibile datorită Prestigio Multiboard.
În funcție de nevoile tale, poți alege diagonala potrivită.
Detalii, aici.
Dacă vrei să-l testezi, ai nevoie de consultanță sau intenționezi să faci o comandă, trimite un mesaj la sales@asbis.ro. Vei da peste consultanți prietenoși, îți garantez.

Adaugă comentariu