Închide

Ce vrei să cauți?

Cum te poate ajuta inteligența artificială să fii mai productiv cu PDF-urile

Unul dintre scopurile inteligenței artificiale (AI) aplicate în business este să ne scape de bătăi de cap inutile și să ne facă mai productivi: să rezolvăm lista to do mai repede și consumând mai puțină energie.
Și apropo de inteligența artificială, să deprindem o abreviere: OCR – Optical Character Recognition sau Optical Character Reader. Practic, asta înseamnă că un software este suficient de deștept să „citească” corect texte. E important, vei vedea.
Astăzi îți propun să treci pe lista de teste/achiziții soluția bazată pe AI OCR ABBYY FineReader PDF care ne ajută să digitalizăm, recuperăm, edităm, protejăm, partajăm documente din organizație și, evident, să colaborăm în editarea acestora.
De ce ne-ar trebui o astfel de soluție? Cum spuneam, ne permite să ne concentrăm pe rezolvări și nu pe sarcini repetitive, inutile sau să scobim după răspunsul „cum pot să fac asta?”.
Câteva exemple de funcții ale soluției Fine Reader PDF:
Compararea documentelor: Identificăm rapid și sigur diferențele dintre două versiuni ale unui document în diferite formate, inclusiv scanări. Identificăm modificările neautorizate, verificăm dacă modificările au fost introduse conform acordului sau verificăm dacă documentul nu a fost modificat deloc. E foarte important pentru securitatea datelor dintr-o firmă, mi se pare.
Integrarea cu mobilul. Scanăm documente cu telefonul (IOS și Android) și lucrăm pe aceste documente mai târziu, de pe computer. O funcție care prinde bine lucrătorilor care se deplasează mult și au un volum mare de hârtii de manevrat.
Uite un clip de 1 minut care explică funcția aceasta:

Creăm și edităm formulare PDF completabile. Pentru a crea formulare PDF care pot fi completate, FineReader PDF oferă Editorul de formulare. Adăugăm câmpuri completabile, liste derulante, întrebări cu alegeri multiple, butoane de acțiune și multe altele pentru a crea formulare PDF interactive pentru sondaje sau colectare de informații etc. Excelentă funcție!
În fine, newsletterul cere texte scurte, așa că ne oprim aici, cu mențiunea importantă că această alternativă evoluată la Adobe Acrobat (pentru Windows și Mac) vine cu licențe pe care le cumperi o singură dată și le folosești fără limită, cu planuri de discount de volum interesante și cu tipuri flexibile de achiziție, de pildă pentru statie de lucru, cu nume de utilizator sau pentru utilizări concomitente.
Și te invit să descoperi singur cât de deșteaptă e FineReader PDF, pentru că ai o perioadă generoasă de încercare în varianta business. Click aici.
Recomand.

Adaugă comentariu