boxa wireless

Dacă o scapi accidental în apă, în noroi sau o îngropi în nisip, nu va păți nimic. După ce o recuperezi va cânta în continuare cu entuziasm, fiind certificată IP67. E făcută să meargă cu tine în vacanțe, oriunde, și pregătită pentru orice.
Poartă numele sonor Beosound Explore și este semnată Bang & Olufsen. Este cea mai rezistentă boxă produsă vreodată de acest producător hi-end.
Această boxă wireless are baza cauciucată, dură, și corpul din aluminiu rezistent, anodizat, dezvoltat de Factory 5, Danemarca.
Componentele interioare au fost așezate cu cap, astfel încât Beosound Explore să facă față loviturilor, căzăturilor și șocurilor. E ușoară și compactă, o poți purta prinsă de rucsac sau curea.
Și pentru că pe unde vei călători aventuros probabil că nu prea sunt prize, boxa funcționează, la volum moderat, nu mai puțin de 27 de ore între încărcări.
Livrează un sunet la 360 de grade, generos, te va încânta.
Merită să treci Beosound Explore pe lista de cumpărături de vacanță. Aici găsești si fișa tehnică completă.
PS: Știi că urșii sunt atrași de manelele date la maximum, nu?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close