iphone

La un design desăvârșit precum cel al iPhone-ul se asortează stația de încărcare wireless cu numele de cod CNS-WCS100 creată de inginerii de la Canyon. Subțire, cu un diametru de sub 6 centimetri, stația are marginile din aluminiu și corpul din acrilat. Interiorul ascunde magneți puternici de rubidiu (un metal alcalin).
Proiectată în primul rând pentru iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max și pentru căștile bluetooth de la Apple, în cazul cărora încărcarea se face mulțumită magneților, stația Canyon oferă energie, fără discriminare, și altor gadgeturi portabile, cu condiția să fie standard Qi. Un LED indică încărcare deplină.
Pont pentru confort: când nu folosești smartphone-ul sau căștile le așezi pe stația Canyon (va arăta bine pe birou). Astfel le vei avea pline de energie mereu.
Canyon CNS-WCS100 va fi adusă foarte curând în România de către ASBIS.
Trece-o pe lista de achiziții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close