gaming

Culoarea military a acestui scaun de gaming, Canyon Argama Camo pe numele său, a fost aleasă de designeri pentru ca tu să intri și mai intens în pielea personajului din joc.
Tapițeria este realizată din piele ecologică de calitate, utilizată în interiorul automobilelor premium, ușor de curățat, rezistentă și confortabilă la atingere.
Îți găsești ușor poziția cea mai bună, pentru că vei aluneca fin pe podea datorită celor cinci rotile de bază.
Reglabil? Evident. Brațele sunt ajustabile 3D, poți să le înalți sau să le cobori, să le reglezi înainte, înapoi și în lateral cu până la 15 grade. Iar spătarul se lasă pe spate până la 165 de grade (da, te poți relaxa și chiar ațipi dacă simți nevoia – Canyon Argama Camo e de acord cu asta.)
Suportul lombar a fost gândit și testat pentru sesiuni îndelungate de joc, iar cervicalele tale vor spune mulțumesc când vor da de perna pentru cap umplută cu spumă cu memorie.
Canyon a echilibrat atent și mecanismul Top Gun pentru o așezare confortabilă. Efectul de balansoar îți va permite să reglezi fin unghiul de ședere și nivelul de balansare.
Prețul este absolut decent pentru calitatea ridicată a acestui produs, iar vestea bună este că cititorii Civilization au o reducere de 10% la cumpărarea scaunului de gaming Canyon : CND-SGCH4AO. Codul de discount pe care trebuie să-l folosești în magazinul online este CANYONCHAIR. Oferta este valabilă în perioada perioada 8-16 iulie.

2 Comments

  1. Un scaun foarte fain, multumesc mult pentru recomandare 😀

  2. are pret bun, avand in vedere ca e foarte confortabil si ca design arata super

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close