tirbuson automat

Se întâmplă ca o sticlă de vin să te enerveze nițel, în loc să te binedispună. De pildă una de vin alb, răcit cât trebuie. Gâtul sticlei se contractă în frigider, dopul capătă brusc personalitate și se încăpățânează să nu iasă. Se întâmplă și la vinul roșu, îmbuteliat și păstrat meseriaș, culcat pe o parte prin beciuri.
Parcă am mai auzit și că destuparea sticlei cu zgomot este un obicei de evitat?
Bun, și ce facem atunci?
Răspunsul: ne tehnologizăm. Cu tirbușonul electric, automat, Valenze, produs de Prestigio. Îl așezi la gâtul sticlei, apeși pe un buton și gata: în sub un minut, vinul e deja în pahare, elegant, fără icnete de efort și fără nervi „că nu iese dopul”.
Valenze e de fapt o trusă pentru vin.

Mai găsești în cutie un tăietor de capișoane – manșonul acela care îmbracă gâtul sticlei.
Vei da și peste un aerator, destinat vinurilor care își dezvăluie bogăția când sunt aerisite puțin.
Iar dacă nu termini vinul dintr-o sticlă, Valenze se transformă și în dop cu vid.
O încărcare îi dă suficientă putere să deschidă 80 de sticle. Noi să trăim, că el e suficient de puternic.
Prestigio | Valenze | Tirbuson Automat | Desprevin

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close