Închide

Ce vrei să cauți?

HAIER, mașină de spălat cu uscător căreia nu-i lipsește nimic. Test

electrocasnice
electrocasnice

Electrocasnicele premium au rostul lor în casă. Nu sunt pentru a uimi musafirii cu „uite ce ne-am mai cumpărat”, ci pentru a crește calitatea vieții în familie. Pentru a economisi timp și pentru confort.

Am testat mașina de spălat HAIER cu uscător, încadrată în categoria premium. HAIER este un brand de electrocasnice care s-ar putea să-ți devină simpatic când vei auzi că investește serios în România și că deschide foarte curând o fabrică de frigidere în județul Prahova, de unde va exporta în toată regiunea produse Made in Romania.
Dar să revenim la mașina de spălat. Are un design minimalist cu finisaje de calitate, potrivit pentru interioarele moderne.

electrocasnice

Câteva dintre funcțiile de bază:

Display-ul digital LED touch afișează timpul rămas până la finalizarea ciclului, programul de spălare/uscare selectat și temperatura de lucru. Datorită funcției I-TIME putem regla durata de spălare – să o scurtăm sau să o prelungim după cum credem de cuviință.
Mi-a plăcut funcția STAIN REMOVAL. Selectezi de pe display tipul petelor dificile de pe rufe (iarbă, vin, pământ etc), iar mașina știe ce are de făcut pentru a le face să dispară.

Poți alege dintre 14 programe. Ai opțiuni multiple de spălare/uscare pentru diverse țesături și grade de murdărire.

O altă funcție utilă și ecologică este I-REFRESH. Reîmprospătezi în timp scurt (15-40 de minute) unele dintre haine purtate o singură dată, fără detergent, folosind tehnologia cu micro-vapori la 40-90 de grade. Acest ciclu de refresh îndepărtează mirosurile, particulele fine de praf, alergenii și netezește țesătura.

La rândul său, funcția inteligentă STEAM, bazată pe dispersia aburului, relaxeaza fibrele hainelor, ajută la îndepărtarea petelor, elimină alergenii, distruge bacteriile și ușurează călcarea rufelor. Oferă aceleași rezultate ca o curățătorie profesională.

Mașinile de spălat HAIER vin cu tehnologia DIRECT MOTION pusă la punct de Fisher&Paykel Technologies (parte a HAIER GROUP), experți recunoscuți pe plan mondial în producerea motoarelor, cu o tradiție de peste 30 de ani.
Astfel, motorul este cuplat direct la tambur. Numărul de componente este redus la minimum datorită acestei tehnologii.
Motorul DIRECT MOTION funcționează fără cureaua de transmisie obișnuită la mașinile de spălat din generațiile trecute și în consecință durata de viață a mașinii de spălat HAIER este remarcabilă.
În plus, zgomotul și vibrațiile sunt reduse semnificativ.

Sistemul AUTO WEIGHT, altfel spus sistemul intern de cântărire, calculează cu precizie cantitatea de rufe puse la spălat și ajustează automat durata ciclului de spalare. Economisește astfel apă și timp.

Vei vedea că interiorul tamburului are o suprafață aparte, PILLOW DRUM, proiectată să protejeze toate țesăturile, mai ales pe cele mai delicate.

electrocasnice

O inovație pentru sănătatea familiei: umiditatea din interiorul mașinii de spălat este un mediu potrivit pentru dezvoltarea mucegaiurilor și a bacteriilor. HAIER a patentat tehnologia ABT prin care suprafețele sensibile, precum sertarul de detergent și garnitura tamburului, sunt tratate cu ioni de zinc care elimină 99,8% din bacteri și fungi.

De asemenea, mașina de spălat HAIER vine cu SMART DUAL SPRAY, sistemul de autoigienizare, care este activat automat la sfârșitul fiecarui ciclu de spălare/uscare. Garnitura și geamul tamburului sunt curățate de resturile de detergenti și de scame.

Opțiunile de uscare care pot fi selectate sunt trei: rufe uscate complet, gata de a fi așezate în dulap; rufe care rămân foarte ușor umede pentru a fi agățate pe umeraș; rufe un pic umede gata de a fi călcate.

Mi-a mai plăcut că tamburul și hubloul sunt de dimensiuni mari (52,5 cm, respectiv 36 cm), ceea ce înseamnă confort în umplerea/golirea mașinii de spălat și rufe mai puțin șifonate.

Cu o capacitate de spălare de 12 kg de rufe la un ciclu și de uscare de 8 kg, mașina de spălat HAIER economisește timpul familiei consumat cu treburile casnice. Vine cu cele mai noi tehnologii în domeniu și este inteligentă și flexibilă în selectarea programelor.
Mașinile de spălat din gama Haier pot fi cumpărate de eMAG, Altex, Media Galaxy.

Fișa tehnică
Spălare 12 kg – Uscare 8 kg
1400 rpm
Clasa energetică spălare: A (0.538 kWh spălare)
Clasă energetică uscare: E
Consum apă spălare+uscare 100 litri
Clasă zgomot A (72dB)
Motor DIRECT MOTION – silențios și economic
PillowDrum – tambur din oțel inoxidabil 78 litri
Diametru ușă acces 36 cm
Smart Dual Spray – clătire și igienizare garnituri și fereastră ușă
Iluminare tambur
Panou LED mare
Cântărire rufe și ajustare automată a consumului de apă
ABT – tehnologie antibacteriană
14 programe
Program iRefresh
Pornire întârziată
Dimensiuni: I/L/A –  85/60/60 cm
Greutate: 85 kg

masina spalat rufe

 

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    un pret

  2. #2 Comentariu nou

    Prețurile fluctuează. Intri într-unul dintre cele trei magazine menționate la final și le vezi pe cele actuale.

  3. #3 Comentariu nou

    saltare am vazut ca tamburul e din inox dar cuva nu gasesc pot selecta turatia merge legata la apa calda aerul din uscare unde l scoate afara prin tubulatura in incapere sau il condenseaza unde pot comanda componente gen pompa evacuare inchidere usa rezistente module …..multam

Adaugă comentariu