Închide

Ce vrei să cauți?

Ce înseamnă regenerare urbană. Iulius ne oferă trei exemple

Iulius Grup
Iulius Grup

Urbaniștii definesc termenul de regenerare urbană printr-un set de soluții inteligente pentru renașterea orașelor și a comunităților.
Mai colocvial, regenerarea urbană înseamnă transformarea spectaculoasă a unor zone din oraș cu ajutorul arhitecților și constructorilor. Transformarea nu înseamnă doar apariția unor clădiri moderne, ci și un impuls economic și de atractivitate pentru investitori. Nu în ultimul rând, grija pentru mediu și zonele verzi reprezintă încă un element important al regenerării urbane.

Sub brandul Iulius, în trei capitale de regiuni istorice ale României s-au conturat zone care sunt exemple naționale de regenerare urbană.

Iulius Town Timișoara 
Cartier general pentru peste 30 de companii, Iulius Town a contribuit la bugetul de stat și cel local cu 50 de milioane de euro în ultimii 16 ani. Nu lipsesc grădina urbană de 5 hectare și spațiile pentru evenimente culturale.

regenerare urbana

Iulius Mall Cluj
O importantă comunitate de specialiști IT, peste 3000, au găsit la Iulius Mall spații office premium.
Iulius Mall a creat peste 5100 de locuri de muncă.

regenerare urbană

Palas Iași
Inaugurat în 2012, Palas Iași a beneficiat de investiții totale de 310 milioane de euro. Numărul companiilor (IT, outsourcing, banking) găzduite de complex a ajuns la 50.
Pe partea de sustenabilitate, Palas Iași oferă locuitorilor un parc de 50.000 de metri pătrați și locuri de parcare pentru 500 de biciclete.

palas iasi

 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu