test cum dormi

Lucrez bine în prima parte a zilei și prefer să merg la culcare nu foarte târziu, ci în jur de ora 23. Acestea sunt două dintre caracteristicile cronotipului Urs, de care aparțin, în privința somnului.
Poți să faci și tu testul aici și să vezi dacă nu cumva ești cronotip Delfin sau Lup, caz în care ai comportamente diferite.
Testul a fost creat de dr. Michael Breus și te poate ajuta să dormi mai bine, în funcție de cum e programat organismul tău.
Acum, că ai intrat datorită acestui test în secțiunea habits. a platformei Societatea Omului Sănătos, continuă călătoria spre o viață mai bună, urmărind și celelalte discuții/podcasturi cu experți despre nutriție, mișcare, somn, depresie.
habits. este o comunitate în care ești invitat(ă) să te înscrii pentru conversație cu ceilalți membri și acces la resurse suplimentare.
_______________________
habits. este un proiect sprijinit și apreciat de UniCredit Bank.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close