Închide

Ce vrei să cauți?

Desăvârșire: Bang & Olufsen Beoplay A9

audio
audio

„Am ales pentru boxa Beoplay A9 o formă clasică, perenă, care încântă ochiul din orice unghi ai privi-o. De ce o formă rotundă? Pentru că sunetul se propagă circular. Totodată, A9 este fabricată din lemn și aluminiu de o calitate ireproșabilă – explică Øivind Alexander Slaatto, designer Bang & Olufsen.
Designerul danez a gândit Beoplay A9 ca pe o piesă exclusivistă de mobilier. Materialul textil care acoperă difuzorul poate fi ales dintr-o serie de nuanțe rafinate, astfel încât integrarea în living să fie desăvârșită. E o combinație de lână special aleasă de producătorul high-end Kvadrat. Materialul vine cu o transparență acustică deosebită și este foarte rezistent în timp.

Boxa activă Beoplay A9 de a patra generație captează fișierele sonore wireless (Bluetooth/WLAN) și livrează sunetul emblematic Bang & Olufsen mulțumită sistemului digital de amplificare de 480 de wați. Adaptarea automată reglează sunetul pentru un rezultat care te va încânta: vei gusta muzica așa cum au gândit-o artiștii.
Performanța Bang & Olufsen Beoplay A9 este datorată un mix de difuzoare atent calibrate, cu următoarele caracteristici: 1 x 8” woofer, 2 x 3” midrange, 2 x 1½” fullrange, 2 x ¾” tweeters; putere RMS:1 x 400 watt class D for bass, 2 x 200 watt class D for midrange, 2 x 200 watt class D for fullrange, 2 x 150 watt class D for treble.
Se potrivește în orice colț. Opțional, poate fi instalată pe perete. Este o boxa multi-room compatibilă Chromecast și Apple AirPlay 2 și se conecteaza cu orice boxe compatibile cu aceste formate.
Face parte din categoria electronicelor exclusiviste care nu-și pierd valoarea în timp și dau casei o tușă de rafinament.
Alte detalii tehnice aici, unde s-ar putea să găsești și o ofertă interesantă.
ASBIS este distribuitor Bang & Olufsen în România.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Nu avem în casă nimic de la ei, dar avem în mașină… și e WOW ce fac oamenii ăștia pe zona de sunet.

Adaugă comentariu