Închide

Ce vrei să cauți?

Dell Precision 3650 Tower. Pentru creatori și inovatori de top

computer puternic dell
computer puternic dell

Următoarele granițe importante pe care le traversăm cu toții în tehnologie sunt realitatea virtuală (VR), realitatea augmentată (AR) și inteligența artificială (AI).
Mai toți giganții tech pompează bani serioși în dezvoltarea unor astfel de proiecte și zilnic apar aplicații uimitoare. Vestea bună e că totodată sunt livrate pe piață soluții hardware accesibile dar puternice, cu care putem produce conținut VR/AR și soluții AI. Și nu numai, pentru că nu ne cumpărăm o stație de lucru doar pentru anumite proiecte, ci ca să o punem la treabă oricând apar sarcini solicitante care cer configurații puternice.
Astăzi am adus aici, la Civilization, stația de lucru Dell Precision 3650 Tower, apărută anul acesta pe piață, și despre care producătorul spune că a fost creată să te ajute să realizezi „următoarea mare inovație”.

Vine cu echipată cu Windows 10 Pro for Workstations.
Preferata mea dintre toate configurațiile este varianta high-end a Dell Precision 3650 Tower, cu 64GB RAM, placă video Quadro RTX A4000 16GB, 1TB SSD + 2TB HDD. O poți studia și comanda aici.
Pentru mai multe variante de configurații, disponibile în stocurile distribuitorilor din România, vizitează PCGarage.
ASBIS este unul dintre distribuitorii Dell în România.

Adaugă comentariu