Închide

Ce vrei să cauți?

Îți spun de pe acum că o să-ți placă noul ceas Salt SW-78 de la Canyon

Ceasul inteligent Salt SW-78, produs de Canyon, este un gadget util mai ales pentru cei care fac mișcare în aer liber, se plimbă mult, merg la sală sau înoată. Dacă ți-l prinzi la mână, poți să lași telefonul acasă când pleci, vei putea asculta muzică, audiobook-uri sau podcasturi fără probleme.
Cum se întâmplă: acest smartwatch are un integrat un audio player și capabilități Bluetooth 5.0, astfel că se conectează la căști sau la boxe portabile.

sport
Memoria internă de 512 MB este suficientă pentru a stoca o mulțime de fișiere audio. Este optimizat totodată pentru diverse sporturi – selectezi programul de antrenament și treci la treabă.
Nu se supără dacă îl vei lua la piscină, să plonjați împreună în apă (fără căști însă); face față, având protecție IP68.
Îl poți controla de pe touch screen și sincroniza cu telefonul prin aplicația Canyon Life, iar bateria promite să țină șase ore de ascultare continuă. Preț.
Canyon Accessories este o companie înființată în 2003 în Olanda. Produsele sale sunt vândute în 26 de țări. Distribuitor pentru România este ASBIS.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu