Închide

Ce vrei să cauți?

Al doilea ecran prinde bine întotdeauna. Monitorul Prestigio TwinScreen 16

Când ești în deplasare, scoți din rucsac monitorul Prestigio TwinScreen 16, de 15,6 inci, îl conectezi la smartphone sau laptop, prin USB tip C sau HDMI. Imaginea de pe dispozitivul mobil va fi afișată imediat pe monitor și vei putea lucra astfel simultan cu documente, fotografii și videoclipuri pe două ecrane, combinând sarcini diferite, inclusiv navigarea pe net și videoconferințele. Multitasking egal productivitate mai mare, carevasăzică.
Poți să-l conectezi, de asemenea, la o cameră sau o consolă de jocuri, cu care va face pereche bună pentru că vine cu rezoluție Full HD, tehnologie IPS, difuzoare duale integrate și ieșire pentru căști. Da, e potrivit și pentru filme, preluate de pe laptop sau telefon.

ASBIS

TwinScreen 16 este livrat cu cabluri de conectare (mini HDMI – HDMI, un cablu USB-C, un cablu USB-A – USB-C și un adaptor HDMI – Mini), cu folie de protecție și cu o husă de protecție. Aceasta din urmă permite aranjarea TwinScreen 16 în diferite poziții, reglându-i unghiul. Cablul USB C poate fi folosit și pentru conexiune la rețea.
Prestigio Twinscreen 16 este un ajutor util în deplasare, acasă sau la birou ca al doilea ecran. Este elegant, subțire, ușor.
PrestigioTwinScreen 16 este distribuit de ASBIS Romania.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu