SSD computer

Mă uitam la ce prețuri absolut prietenoase au ajuns SSD-urile de cea mai nouă generație, destinate unui upgrade la laptop sau desktop (e bine totuși să verifici compatibilitatea înainte de a cumpăra) sau asamblării de la zero a unui computer după preferințe.
Și cum Civilization este citit de creativi, gameri și alți pretențioși, care au nevoie de hardware puternic și rapid, vin cu o sugestie de achiziție: Crucial P5 Plus PCIe 4.0 3D NAND NVMe M.2 SSD, cu stocare rapidă Gen4 NVMe, produs de Micron Technology și lansat recent pe piață.
Dimensiunile sunt cele la care te aștepți la un SSD hi-end: 80 x 22 x 2,3 mm.

SSD laptop

Crucial P5 Plus SSD este rapid: are o viteză de citire excelentă de până la 6600MB/s și de scriere asemenea, de 5000MB/s.
Noile tehnologii integrate permit optimizarea performanței și a consumul energetic în funcție de nevoile specifice (accelerație dinamică la scriere), criptare completă bazată pe hardware, protecție termică adaptativă.
Vine cu cinci ani garanție și cam 2 milioane de ore de longevitate.
Informațiile complete găsești aici..
Distribuitor al brandului Crucial în România este ASBIS.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close