Închide

Ce vrei să cauți?

Logi Dock, un echipament Logitech pentru videoconferințe

ASBIS
ASBIS

Pregătește-ți cardul pentru că în octombrie va fi lansat pe piață un echipament deștept, hi-end, creat special pentru lucrul hibrid sau la distanță.
Logi Dock pe numele său, creație a inginerilor și designerilor Logitech, este un docking station all-in-one care îți face ordine minimalistă pe birou, aduce videoconferințelor tale claritate de cristal și îți pune muzică în clipele de relaxare sau concentrare pe proiecte. Pe scurt, odată ce l-ai achiziționat, Logi Dock devine managerul iscusit al ședințelor tale virtuale.

De dimensiuni reduse (84x160x131 cm), Logi Dock este certificat Zoom, Microsoft Teams, Google Meet, Google Voice și se înțelege fără drivere suplimentare cu computerele pe Windows, macOS sau Chrome, respectiv cu sistemele iOS și Android în cazul device-urilor mobile.
Îți preia vocea cu un sistem de șase microfoane pentru a o reda clar celor aflați la distanță.

Logi Dock îți propune o soluție inteligentă de conectare. Îți alimentează laptopul (până la 100W) și reduce numărul de încărcătoare, cabluri și adaptoare din birou.Te invită să conectezi până la cinci periferice USB și două monitoare utilizând USB-A, USB-C, HDMI. Prin Bluetooth, îți conectezi de asemenea  smartphone-ul sau tableta pentru a reda fișierele sau streamingul audio. Tastatura și mausul se vor conecta și ele wireless.

ASBIS

Integrezi calendarul tău (Office 365 sau Google) cu aplicația Logi Tune, iar Logi Dock te va informa când ai următoarea întâlnire și te va ajuta să intri live rapid și simplu printr-o simplă apăsare de buton. Aplicația optimizează de asemenea camera web business Logitech și căștile Zone, pentru o întâlnire virtuală cât mai confortabilă tehnic.

Dacă muzica este fundalul ideal în care lucrezi, Logi Dock te va răsfăța cu difuzoare mici dar puternice, care oferă un sunet stereo, cu o linie de bas puternică.
Mai multe detalii tehnice, aici.
Inevitabil, un text tehnic despre un echipament hi-end este cam arid. În compensație, îți sugerez să urmărești acest clip, în care oficialii Logitech povestesc cu pasiune despre cea mai nouă creație a lor:

Pentru comenzi și alte informații apelează la distribuitorul ASBIS.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu