ASBIS

Este de dimensiuni reduse și gata pentru cele mai noi jocuri AAA. Poți conecta mai multe monitoare. Joci, înregistrezi, faci streaming concomitent.
Azi prezentăm kitul Intel NUC 11 Extreme care îți va oferi o experiență de joc high-end la dimensiuni fizice reduse. Ocupă puțin loc, dar e puternic.
De la ce vine 11? Secretul acestui mini PC pentru jocuri: complexul și puternicul procesor Intel Core i9 de a 11-a generație cu opt nuclee, 16 fire și o frecvență de până la 5,0 GHz.
Ce ne mai propune:
Două porturi Thunderbolt 4, Intel Wi-Fi 6E, un port Intel Ethernet de 2,5 Gb și o sursă de alimentare internă de 650 de wați.
Poți să-l personalizeze cu o placă grafică discretă de dimensiuni complete, până la 64 GB de memorie dual-channel și opțiuni de stocare masive, datorită celor patru sloturi M.2.
Capacul șasiului este articulat.
Vine cu trei mari ventilatoare de 92 mm care păstrează interiorul rece și liniștit în timpul orelor de joc îndelungiate.
Iluminarea RGB sub șasiu și sigla frontală RGB înlocuibilă înseamnă că fiecare kit poate avea propriul design de semnătură în interior și în exterior.

Pe scurt, kitul Intel NUC vine cu o placă și un șasiu personalizabile care pot accepta o mare varietate de sisteme de memorie, stocare și operare. Kitul este astfel potrivit nu numai pentru gameri, ci și pentru companii, studenți, educatori și creativi.
Prietenii de la ASBIS îți vor răspunde la întrebările despre kitul Intel NUC 11 Extreme trimise la adresa INTEL-NUC@asbis.ro.
Și un clip care să-ți trezească pofta de achiziții:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close