Închide

Ce vrei să cauți?

Ce știe să facă mozaBook, softul educațional interactiv pentru profesori

soft educativ profesori
soft educativ profesori

Copiii din aceste timpuri s-au obișnuit, încă înainte să învețe mersul biped, să consume informația în format multimedia. Sunt atrași de imaginea dinamică, de sunet, vor interactivitate. Mai greu le stârnesc interesul la școală scheme desenate grăbit cu creta pe tablă, explicate de o voce tunătoare, menită să-i țină treji.
Avem alternativă.
Mă tot joc cu un spectaculos soft pentru profesori și elevi, mozaBook. Cred că e ce trebuie pentru ca elevii să participe cu plăcere la ore și să înțeleagă funcționarea lumii.
mozaBook este complex. De aceea, voi puncta doar câteva dintre funcțiile sale și te invit să-l descoperi – îți va plăcea, garantez.
·       Mai întâi selectează limba de predare din dreapta sus. Sunt 35 de limbi valabile.
·       mozaBook poate fi folosit atât pe tabla interactivă, cât și pe computer. Interfața programului se adaptează la dimensiunea ecranului utilizat.
·       Site-ul a fost dezvoltat împreună cu cadre didactice, așadar e adaptat școlii.
·       Profesorul își poate alcătui propriile manuale interactive pe baza fișierelor PDF (manualele oficiale, de bază, de exemplu) la care adaugă conținut multimedia din biblioteca mozaBook.
Apropo de biblioteca media, aceasta conține peste 1200 de modele 3D interactive excelent realizate, sute de videouri educaționale, un mare număr de fișiere audio și fișe de lucru pentru elevi.

soft educativ pentru profesori

Conținut bogat, enciclopedic, și în secțiunea edutainment/gamification.

soft educativ pentru profesori

·       Cadrele didactice pot crea teme pentru acasă cu ajutorul editorului de teste, pe care elevii să le rezolve online. De altfel, tot ce înseamnă editare în platformă e bine pus la punct.
·       Profesorii au la dispoziție tutoriale generoase, astfel încât să exploateze la maximum acest soft.
·       mozaBook poate fi achiziționat în mai multe variante: pentru profesori, pentru elevi (studiul acasă), pentru școală.
Am punctat foarte sumar câteva din funcțiile mozaBook. Intră și joacă-te. S-ar putea să te fascineze.
ASBIS are tradiție în distribuția pe piața autohtonă a platformei mozaBook Classroom împreună cu ecranele interactive Prestigio Multiboard – cu un an de subscripție gratuită la fiecare Multiboard cumpărat.
Noutatea: acum este distribuitor OEM în România pentru licențele mozaBook Classroom, mozaBook Classroom Multilang și mozaWeb. Astfel, le poate comercializa și separat de multiboard-urile Prestigio, ca produse software.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu