Închide

Ce vrei să cauți?

Merită recompensați: continuă înscrierile la Gala Premiilor pentru un Mediu Curat

ecotic
ecotic

Imposibil să nu cunoști persoane sau organizații care au inițiativă și se luptă pentru ca natura să nu fie sufocată de deșeuri,  pentru ca aerul să fie mai curat și apele mai limpezi. Sau poate ești chiar tu un astfel de om.
E o muncă grea și merită recompensată, la final de an.
Știrea:
ECOTIC, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, invită publicul larg să nominalizeze în Gala Premiilor pentru un Mediu Curat  proiecte dedicate protecției mediului și personalități active în acest domeniu.

De asemenea, cei care dezvoltă astfel de inițiative sunt asteptati să le înscrie pe platforma dedicată competiției premiilepentrumediucurat.ro.

Concursul Gala Premiilor pentru un Mediu Curat își propune să identifice și să promoveze bunele practici din domeniul protecției mediului și, respectiv, CSR și să încurajeze astfel de inițiative implementate de instituții publice, de învățământ, companii și ONG-uri.
ECOTIC acordă anul acesta o atenție specială reprezentanților media care se implică în promovarea acțiunilor cu impact asupra mediului, precum și în conștientizarea publicului larg.

Categoriile de premii de anul acesta sunt:
Proiecte de mediu (3 câștigători)
Personalitatea de mediu a anului  (1 câștigător)
Premiul special dedicat jurnaliștilor (1 câștigător)
Care este procedura:
orice persoana poate nominaliza/propune  un proiect sau o persoană care să fie premiată la Gală. E important, pentru că astfel contribuim la identificarea proiectelor de mediu sau a personalităților implicate în acest domeniu. E simplu: intri pe platformă și nominalizeze
este posibilă și înscrierea directă a proiectelor de mediu de către cei care le-au dezvoltat, a personalităților de mediu și a jurnaliștilor în nume propriu
Criteriile și detaliile concursului sunt disponibile în regulamentul campaniei de pe platforma online menționată.
Termenul limită de nominalizări și înscrieri este 25 noiembrie 2021.

gala premiilor pentru un mediu curat

Jurizarea va fi în luna decembrie 2021, urmând ca decernarea premiilor să aibă loc pe 15 decembrie 2021 în cadrul unui eveniment online, ce va fi transmis LIVE pe platforma Hotnews, precum și pe pagina de Facebook Organizația ECOTIC. Ediția a XIII a Galei Premiilor pentru un Mediu Curat este susținută de: Ministerul Mediului, Apelor și Padurilor, Asociația Municipiilor din România (AMR), Info Cons, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, APDETIC, Radio Eco Natura, Radio România Cultural, RFI România, Cărturești și Hotnews.

 

Adaugă comentariu