Închide

Ce vrei să cauți?

Best of the Best: Beosound Stage, soundbar cu Dolby Atmos

Experții de la Bang & Olufsen ne propun să auzim altfel filmele

bang & olufsen
bang & olufsen

De ceva vreme, imaginea excepțională a filmelor este completată de un sunet excepțional, pentru ca imersiunea noastră în poveste să fie deplină. Televizoarele premium se străduiesc să ofere ce e mai bun, dar totuși sunetul trebuie ajutat să ajungă la noi perfect, așa cum l-au imaginat inginerii în studiouri.
Și aici intervin experții de la Bang & Olufsen care ne propun Beosound Stage, un soundbar cu Dolby Atmos, funcție care face ca sunetele să se miște în jurul nostru, într-un spatiu tri-dimensional.
Elegant, minimalist, în variante generoase de culoare pentru a se integra în cele mai diverse interioare, este elogiat unanim în review-urile cunoscătorilor.
Beosound Stage oferă un sunet fantastic la vizionarea filmelor – apreciază de pildă publicația T3, care îi și oferă cinci stele din cinci.
Funcționează cu orice TV care dispune de HDMI ARC. Cu patru woofere în configurația de unsprezece difuzoare (fiecare fiind condus de propriul amplificator), nu vei mai avea nevoie de un subwoofer suplimentar, ca la vechile home theatre.
Este foarte ușor de configurat din meniul televizorului.
Și dacă am vorbit de filme, îți spun că vei auzi dialogurile personajelor ca niciodată înainte. Beosound Stage oferă un sistem de sunet pe trei canale, cu DSP, cu un canal centru superior pentru o reproducere optimizata a dialogului.
Se dovedește excelent și pentru muzică. Beosound Stage funcționeaza ca un sistem audio de sine stătător atunci când televizorul este oprit. Tehnologiile audio integrate de streaming Chromecast, Apple AirPlay 2 și Bluetooth oferă soundbar-ului Beosound Stage funcționalitate multiroom completă pentru muzică în fiecare cameră, prin ecosistemul tău de boxe.
Îl găsești în cel mai rafinat magazin audio/video, la AVStore.
În acest clip, vezi cât de ușor este să-l instalezi și cum funcționează:

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu