Închide

Ce vrei să cauți?

Merge cu tine oriunde, chiar și la piscină. Canyon „Lollypop” Smartwatch SW-63

Un gadget nu trebuie să fie neapărat foarte scump ca să-și facă foarte bine treaba

Canyon „Lollypop" Smartwatch SW-63
Canyon „Lollypop" Smartwatch SW-63

Exemplu de azi care demonstrează că un gadget nu trebuie să fie neapărat foarte scump ca să-și facă foarte bine treaba este ceasul inteligent Canyon „Lollypop” SW-63, cu ecran tactil de 1,3 inci.

 Canyon „Lollypop" Smartwatch SW-63
Acest ceas inteligent arată bine și vine cu funcții care te motivează să fii în formă, pentru că îți livrează informații despre calitatea somnului și activitatea fizică, ba chiar te bate la cap dacă devii prea sedentar.
Se conectează instantaneu la smartphone prin Bluetooth 5.0 și administrezi datele prin aplicația mobilă Canyon Life. Se înțelege cu ambele sisteme de operare mobile, Android și iOS. Marchează la capitolul calitatea bateriei – funcționează între două încărcări până la patru zile. Vine cu accelerometru și senzor de ritm cardiac.
Îmi place mai ales că are nivel de protecție IP68, așa că poți să-l iei la orice fel de antrenament, inclusiv să intri cu el în piscină. Poți controla de asemenea de pe ecran, de la distanță, camera foto și playerul de muzică de pe telefonului mobil.

Canyon s-a impus în ultimii ani ca producător de electronice de consum de calitate pe care ni le propune la prețuri bune.
„Lollypop” Smartwatch SW-63 costă 249 de lei și poate fi cumpărat deocamdată de aici, dar va apărea și în alte magazine online.

Adaugă comentariu