Închide

Ce vrei să cauți?

Dell Inspiron 14 7400, un laptop premium slim și ultraportabil

Vine cu procesor Intel de Generația a 11-a

Dacă aș fi întrebat în ce producător de laptopuri premium am încredere, aș spune fără ezitare Dell.
Evident că părerea aceasta este bazată pe experiența personală, limitată inevitabil, însă e de notorietate că Dell are un lanț de producție organizat impecabil din punct de vedere al securității și calității. Adaugăm experiența de decenii în producția de computere personale, portofoliul de clienți importanți și avem explicația de ce, dacă avem nevoie de un laptop hi-end, e musai să trecem Dell pe lista foarte scurtă.
Modelul pe care îl semnalez astăzi este unul cu procesor Intel de Generația a 11-a, cea mai nouă generație aflată curent pe piață (cea de-a 12-a a fost prezentată relativ recent), Dell Inspiron 14 7400, cu Intel Core i7, 1TB SSD, NVIDIA Ge Force MX350 2GB pe numele său, slim și ultraportabil (1,25 kg).

laptop model 2022

Vei observa în primul rând displayul cu raport 16:10 (câștigă astfel în suprafață), de 14,5 inci, la rezoluție remarcabilă QHD+ (3200 × 1800), IPS, luminos (300 niți – ceea ce contează când lucrezi în aer liber), cu funcție de limitare a luminii albastre dăunătoare ConfortView, foarte utilă celor care muncesc mai multe ore, cu redare gamă de culori 100% sRGB și Dolby Vision.

Nu știu de când nu ți-ai mai schimbat laptopul și cât de bine îți merge conectarea cu smartphone-ul. În cazul nostru, datorită soluției Dell Mobile Connect, integrarea cu smartphone, fără cabluri, prin conexiune securizată, îți va permite apeluri, trimitere de mesaje și primire de notificări direct de pe acest laptop Dell. Practic, vei avea interfața telefonului pe ecranul laptopului și acces la aplicații, dar și la transfer de fișiere simplu și rapid.
O altă zonă în care tehnologia Dell este avansată este răcirea laptopurilor, importantă pentru cei care le folosesc și pentru lucru (cum este producția de conținut), și pentru filme, și pentru jocuri. Laptopul Dell Inspiron 14 7400 vine cu algoritmi avansați care sesizează în ce condiții lucrează, de pildă dacă e pe birou sau ținut în mâini, și își adaptează profilul termic.
Fiind găzduită de un newsletter, prezentarea aceasta este inevitabil limitată ca spațiu, dar te invit să vezi fișa tehnică completă aici.
La AVStore găsești mai multe configurații ale modelului Dell Inspiron 14 7400.
Și, mai important, poți merge la showroom-ul Dell Experience Center, la AVstore Herăstrău, să testezi modelele Dell, inclusiv cele pentru jocuri sub brandul Alienware.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu