Închide

Ce vrei să cauți?

Un ultraportabil premium de cea mai nouă generație: Intel NUC M15 Laptop Kit

laptop premium
laptop premium

Un laptop a cărui baterie să țină ziua întreagă și să se și încarce repede ne atrage fără îndoială atenția, pentru că ne dorim cu toții așa ceva, nu? Bateria este doar una dintre caracteristicile performante ale Intel NUC M15 Laptop Kit, un ultraportabil premium gândit pentru cei care lucrează de acasă, pentru creatorii de conținut și pentru învățământul online, dar foarte potrivit și pentru casual gaming, deoarece un laptop hi-end musai trebuie să asigure și partea de entertainment în pauzele de lucru.

laptop premium

Faptul că este certificat Intel Evo, că este animat de un procesor Intel Core i7-1165G7 din a 11-a generație (cea mai nouă generație aflată efectiv pe piață) și de Intel Iris Xe Graphics ne indică deja că Intel NUC M15 Laptop Kit are toate caracteristicile care îi asigură statutul de ultraportabil (1,6 kg/14,9 mm grosime) performant.
Pe partea de conectori vine cu un port HDMI, două USB 3.1 Gen2, două USB 4.0 40 Gbps, două Thunderbolt 4, un USB-C Power Delivery. Conectivitatea este rapidă și stabilă, necesară utilizatorilor nomazi de azi, și remarcăm tehnologiile Thunderbolt 3, Intel WI-FI 6AX201 și Bluetooth v5.0.
Vei descoperi un ecran touch (da, e o experiență aparte!), de 15,6 inci, HD (1.920×1.080), 16:9.
Designul ține cont de tendințele anului 2022, iar șasiul este realizat din aluminiu anodizat, rezistent, în nuanțele Midnight Black sau Shadow Gray, la alegere.
Pentru confort și securitate, Intel NUC M15 Laptop Kit își simte stăpânul, fiind reactiv prin funcțiile de Pornire la apropiere, Blocare la îndepărtare și Fără blocare la prezență.
Vei descoperi alte detalii interesante despre acest laptop pe site-ul ASBIS, distribuitor autorizat Intel în România, iar o ofertă de preț găsești aici.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu