Închide

Ce vrei să cauți?

Credite pentru cumpărături la eMAG

Clienții eMAG au două opțiuni: Buy now, Pay later și Slice it

credite eMAG
credite eMAG

PayU, furnizor de soluții de plată online, anunță că eMAG este primul său partener care oferă
clienților săi posibilitatea fie de a amâna o plată, fie de a plăti în patru rate, pentru toate categoriile de produse atât din oferta proprie, cât și pentru produsele vândute de comercianții activi pe eMAG Marketplace. Cumpărătorii mai activi pe eMAG au observat de mai mult timp teste cu aceste soluții de creditare.

credite eMAG

Soluția PayU de plată prin creditare este disponibilă pentru cumpărători în două opțiuni separate:
1. Cumperi acum, plătești mai târziu (BNPL – Buy now, Pay later), în care cumpărătorul amână plata cu 30 de zile fără costuri suplimentare
2. Plata în patru rate lunare (SLICE IT), prima rată fiind plătită la data efectuării tranzacției, iar restul pe o perioadă de trei luni calendaristice de la aceasta.
Metodele de plată sunt disponibile momentan în versiune beta pentru clienții eMAG care au un istoric de tranzacționare și plată.
Pentru a beneficia de această soluție de plată, clienții trebuie să-și salveze cardul în contul lor eMAG și să opteze pentru una dintre noile metode de plată în momentul finalizării achiziției.
Până la finalul acestui an, PayU își propune să ofere aceste metode de plată pentru toți clienții eMAG interesați, printr-un proces simplu de înrolare și aprobare ce necesită un minim de informații din partea lor.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu