Închide

Ce vrei să cauți?

De ce easybox a devenit un bun prieten al casei

În orașe, găsești un easybox la 3-5 minute de mers pe jos

Nu sunt neapărat prepper din specia aceea care își burdușește cămara cu conserve, dar o rezervă de baterii reîncărcabile și din cele de unică folosință plus o lampă electrică de camping pe acumulatori ar putea să-mi prindă bine pe viitor. Am mai pus în coșul de cumpărături online un cablu de date/alimentare pentru telefon, un mouse de rezervă, o memorie externă și am dat comanda, ieri pe la 12.00. Azi dimineață la ora 07.31, am primit email și SMS cum că produsele au ajuns la easybox-ul preferat de lângă casă.

sameday

Easybox a devenit un bun prieten. Ne-a eliberat de stresul „ce facem că nu e nimeni acasă când vine curierul” sau „cât de mare o fi coada la ridicat comenzi online din magazin”. Easybox îți livrează ce ți-ai comandat de pe net la orice oră din zi și din noapte foarte simplu și comod.

La 3-5 minute de mers pe jos
Rețeaua easybox pusă la punct de compania de curierat Sameday s-a dezvoltat frumos. În România avem acum la dispoziție peste 3500 de easybox-uri în care primești cumpărăturile online, indiferent de categoria de produse, fie că sunt fashion, IT&C, accesorii, home & deco, carte, beauty, pharma, produse sportive, hobby.
Rețeaua easybox este prezentă în 333 de localități, dintre care 190 sunt orașe. Cum în România sunt 256 de orașe, easybox acoperă așadar 72% din mediul urban.
Ca accesibilitate, în orașe, găsești un easybox la 3-5 minute de mers pe jos.
Îmi place și pentru că există POS integrat, așadar poți plăti comanda când o ridici dacă ții neapărat să alegi această modalitate.

Pentru cei care nu au folosit până acum easybox, un scurt ghid de utilizare: când comanzi online, vezi dacă magazinul îți dă opțiunea livrare prin easybox (peste 30% dintre magazinele online din România folosesc acest sistem pentru livrarea comenzilor); dacă da, selectează-l pe cel mai aproape de casă sau birou; când sosește comanda, vei primi un SMS cu un cod din cifre și litere și un cod QR; ajungi la easybox în termenul de ridicare specificat, tastezi codul sau scanezi codul QR și se deschide automat sertarul în care se află coletul. Comod, simplu și prietenos.

sameday

Și cum orașele sunt din ce în ce mai poluate, mi se pare important că o livrare la easybox are o amprentă de CO2 cu 95% mai mică decât una clasică.
Sistemul dezvoltat de Sameday se extinde acum și în Bulgaria și Ungaria, unde au fost instalate peste 700 de easybox și astfel a apărut cea mai extinsă rețea de automate de livrare din Europa de Sud-Est.

ridicare comenzi online

Și cum easybox sărbătorește aceste realizări, avem și un concurs. Răspunde al întrebarea: Dacă easybox ar fi o pungă uriașă de cumpărături, care ar fi magazinul online de unde ai comanda ce îți dorești? Înscrie-te până miercuri 19 octombrie 2022, ora 23.59, pe sameday.ro/easybox_premiaza, numește acest magazin online pe care l-ai alege să-ți livreze comanda în easybox și poți câștiga una din cele 3 trotinete electrice.
Succes.

 

 

 

 

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    De la eMag. E magazinul preferat de cumpărături al meu și al familiei mele.

  2. #2 Comentariu nou

    Este de la gsmnet.ro se pare.

Adaugă comentariu