Închide

Ce vrei să cauți?

Podcasturile white noise pentru relaxare

Trei liste de zgomot alb pe care să le testezi

podcast
podcast

Nu o să recunoască mai nimeni că a obosit în zgomotul acestui volum uriaș de conținut online. Ca efect, destui dintre cei care au avut ideea unor podcasturi white noise câștigă interesant.
Ce înseamnă un podcast white noise? Este opusul celor aflate în top, cu gazde gălăgioase care dezbat politică, vorbesc despre sexul îngerilor în societate, se plâng de casierele de la supermarket sau construiesc misterul unei crime (în Marea Britanie și SUA au mare succes podcasturile polițiste, ai văzut).
Spre deosebire, un podcast white noise livrează timp de ore întregi sunetul valurilor oceanului care se sparg de țărm, al unei furtuni cu tunete la munte sau corul unor broaște.
Studiu de caz: Todd Moore, un rezident din Florida Keys, a renunțat la slujba sa în domeniul securității cibernetice și a lansat în 2019 podcastul „Tmsoft’s White Noise Sleep Sounds”. Moore spune că emisiunile sale cu zgomot alb au aproximativ 50.000 de ascultări pe zi, o cifră foarte bună.
Și cât câștigă? Moore și echipa sa de zgomot alb – da, are cinci angajați și colaboratori – oferă un plan de abonament. Dar majoritatea ascultă versiunea gratuită, cu suport publicitar. Pentru că Moore nu dorește să întrerupă aura liniștitoare a emisiunilor sale, el optează să includă doar reclame pre-roll. Anchor îi plătește lui Moore 12,25 dolari pentru fiecare mie de ascultări, ceea ce înseamnă aproximativ 612,50 dolari pe zi sau aproximativ 18.375 de dolari pe lună. (bloomberg.com).
O să spui că e puțin. Acest podcast nu este singura afacere a lui Moore și odată ce a urcat un episod, acesta produce bani timp îndelungat fără cel mai mic efort din partea lui.
Știu că vrei să asculți de curiozitate podcasturi cu zgomot alb, așadar iată trei link-uri:
Tmsoft’s White Noise Sleep Sounds
Best Noise Labs
Relaxing White Noise

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu