Închide

Ce vrei să cauți?

Cel mai vizitat site din lume

TikTok valorează 360 miliarde de dolari

social media
social media

„Am fost recent în vacanță cu mai multe familii. Într-o zi, în timp ce luam prânzul, un prieten mi-a spus: Uită-te la el. Fiul său în vârstă de 11 ani se întinsese, pe o parte, pe canapea și privea telefonul. În următoarea oră, a fost în comă. Niciun alt semn de viață, în afară că ținea ochii deschiși și mișca un deget din când în când. Mi-au venit în minte imagini cu fumători de opiu din China în vremea cuceririi engleze.
Copilul se dădea pe TikTok. La nivel planetar, această aplicație fost descărcată mai des decât oricare alta în ultimele cinci trimestre.
TikTok fost cel mai vizitat site din lume în 2021. TikTok are 1,6 miliarde de utilizatori activi lunar – mai mult decât Twitter, Snapchat și LinkedIn la un loc. ByteDance, compania mamă a TikTok a fost evaluată la 360 de miliarde de dolari. Iar în timp ce alte companii care oferă streaming video cheltuiesc (unele) miliarde de dolari cu producția de conținut, bugetul cu care TikTok îi recompensează pe creatorii săi de top nu depășește 200 de milioane de dolari pe an” – povestește profgalloway.com.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu