Închide

Ce vrei să cauți?

Turismul bazat pe cannabis a ajuns o industrie de 17 miliarde de dolari în SUA. Și tot crește

68% dintre americani susțin utilizarea de către adulți a marijuanei

droguri legale
droguri legale

Fiecare dolar cheltuit la un comerciant de cannabis din SUA injectează 2,80 dolari în economia locală, astfel că turismul înflorește în cele 19 state americane care au legalizat iarba pentru uz recreativ.
Tururi all-inclusive precum Emerald Farm Tours din San Francisco sau Michigan Cannabis Trail oferă călătorilor o imagine de ansamblu asupra industriei, inclusiv vizite la ferme.

droguri legale

De pildă, Los Angeles atrage turiști din întreaga lume, iar L.A. Times a numit cartierul West Hollywood din metropolă „Amsterdamul din vestul îndepărtat”.
Încet, dar sigur, experiențele turistice bazate pe cannabis sunt privite în același mod ca o zi petrecută la o cramă sau la o fabrică de bere. Un sondaj arată că 68% dintre americani susțin utilizarea de către adulți a ierbii, iar 50% dintre mileniali spun că își aleg locul de vacanță în funcție de „dacă am voie să consum”.
Statul trebuie să scoată cumva bani după ce a stabilit că tutunul e câh (foarte bine!). Și a constatat că un alt fel de fumat (canna-cations) aduce chiar mai multe venituri din impozite. (forbes.com)

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Alta mentalitate decât la romani

Adaugă comentariu