Închide

Ce vrei să cauți?

Informații practice pentru clienții Orange. Aplicația mobilă unică My Orange

Vezi ce se schimbă de la 1 octombrie explicat pas cu pas


Dacă ești abonat Orange Romania Communications (internet fix + TV) e bine să știi că de mâine, sâmbătă, 1 octombrie 2022, aplicația mobilă My Orange Fix, cu care îți administrezi contul, nu va mai funcționa. Vei folosi în loc aplicația My Orange, vezi mai jos cum.

aplicația mobila orange

Astfel, indiferent dacă folosești doar serviciile Orange (mobile), doar serviciile Orange Romania Communication sau pe ambele, vei folosi o singură aplicație mobilă: My Orange.
Ai aici link-urile de pe care poți să o descarci pentru Android și pentru iOS.
Fă-o acum.
Dacă folosești deja aplicația mobilă My Orange pentru a-ți administra serviciile Orange, este suficient să o actualizezi după data de 30 septembrie.
Ce trebuie să faci dacă folosești aplicația My Orange Fix. Până pe 30 septembrie, verifică dacă ai înregistrate în contul My Orange Fix o adresă de e-mail și o parolă. Accesarea cu numărul de telefon și codul PIN nu va mai fi posibilă de la 1 octombrie. Cum înregistrezi email-ul și parola:
– Deschide aplicația My Orange Fix
– Mergi la secțiunea „Mai multe”
– Dă click pe notificarea „Cont incomplet”; dacă aceasta nu îți apare, înseamnă că ai deja salvate o adresă de e-mail și o parolă cu care te poți conecta. Le poți vizualiza în secțiunea „Mai multe”, Profilul tău.
– Introdu o adresă de e-mail și o parolă, apoi salvează modificările. Cu această adresă de e-mail și parolă te poți conecta în aplicația mobilă My Orange. E simplu, da?
Contul My Orange Fix varianta browser, de pe desktop sau mobil, va putea fi folosit în continuare, la fel ca până acum. Acesta rămâne independent de aplicația mobilă.
Ce avantaje ai dacă folosești aplicația My Orange
Vezi oricând cât ai consum și ce resurse mai ai plus opțiunile active; modifici abonamentele Orange.
Plătești online factura și vezi desfășurătorul de rate Orange.
Vezi convorbirile detaliate și desfășurătorul facturilor emise.
Reîncarci orice număr PrePay sau programezi o reîncărcare.
Ești anunțat prin notificări când se emite factura sau când ai o oferta nouă.
Verifici câte puncte Thank You ai acumulat și valoarea lor online.
Afli perioada de grație și de activitate a cartelei tale PrePay.
Pentru orice alte informații, intră aici unde este explicată pe larg și în amănunt trecerea la aplicația unică My Orange.

Adaugă comentariu