Închide

Ce vrei să cauți?

Caravana Vodafone merge prin țară să stea de vorbă cu oamenii din rural

Vodafone promovează în mediul rural servicii, tehnologie și educație digitală

produse de pe platforma easytech vodafone
produse de pe platforma easytech vodafone

vodafone prezentare servicii

Am trecut după o pauză de vreo doisprezece ani pe Șoseaua București- Târgoviște, prin Mogoșoaia, Buftea, Crivina, și am constatat că zona a crescut și se că simte clar o prosperitate care nu exista în trecut.
Zona e una specială pentru că aprovizionează Bucureștiul cu legume, comuna Băleni (8.500 de locuitori) fiind cea mai cunoscută dintre aceste localități de agricultori, mulți fiind deja obișnuiți cu cea mai nouă tehnologie în domeniu.
Această comună, Băleni, a fost aleasă drept punct de plecare pentru unitatea mobilă „Bună ziua, schimbare!” organizată de Vodafone (care a depășit stadiul de furnizor de comunicații și se transformă într-o companie de tehnologie), împreună cu un partener financiar.
Este un camion (tir) special preparat, modular, cu un spațiu în care au loc demonstrații, teste de produse/servicii și workshop-uri. Caravana va rămâne la Băleni până pe 21 octombrie, iar apoi va pleca prin țară pentru prezentări și demonstrații în alte localități rurale.
Conceptul de unitate mobilă a fost dezvoltat „pentru a facilita accesul comunităților rurale din România la tehnologie, precum și la educație digitală”.
Cei care locuiesc în urban au acces la o abundență de produse și servicii tech. Însă în multe dintre comune ajung mai greu și parțial aceste atribute ale civilizației și astfel s-a născut această idee a Vodafone.

Ce vor vedea, testa și deprinde vizitatorii unității mobile:
Un expert/trainer îi va consilia pe vizitatori, îi va asista la testarea produselor și serviciilor și le va prezenta măsuri personale de siguranță pe internet.
Un stand cu produse electronice de pe platforma easytech sunt pregătite pentru a fi testate și cumpărate, inclusiv în rate fără dobândă: aspiratoare robot, trotinete electrice, ceasuri smart, telefoane, purificatoare de aer.

Vodafone unitate mobilă
Așa arată spațiul de testare a produselor electronice propuse de Vodafone

Sunt prezentate ofertele de pachete Vodafone de servicii de telecomunicații și tehnologie: telefoane și accesorii, abonamente și oferte de telecomunicații, care includ servicii mobile, broadband fix și TV.
Trainerii vor oferi informații de educație digitală, adaptată pe grupe de vârstă, de la cele elementare (cum să plătești facturi pe telefon, de pildă) până la cybersecuritate.
„Vodafone se transformă într-o companie de tehnologie pentru a răspunde cât mai bine nevoilor de digitalizare a clienților, fie ei clienți rezidențiali sau companii, iar acest demers contribuie la obiectivul nostru de a susține digitalizarea întregii societății fără a lăsa pe nimeni în urmă”, a explicat Nedim Baytorun, Consumer Business Unit Director Vodafone România.
(articol sponsorizat)

 

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Bună ziua o idee buna va rog sa veniți și la Slatioara Olt aici sunt persoane care au dorit fibră optica de la dvs și ce de la Vodafone Slatina nu ii interesează ca este o comuna specific este o comuna cu o putere financiara mare dar nu se vrea asta va mulțumesc

Adaugă comentariu