Închide

Ce vrei să cauți?

Un episod South Park a fost scris parțial de AI

Cei doi creatori fondat un start-up de entertainment AI care a primit investiții de 20 de milioane de dolari

Noua serie South Park a ironizat deja mai multe celebrități contemporane, vizându-i, de pildă, pe prințul Harry și Meghan Markle în episodul doi intitulat The Worldwide Privacy Tour. După ce au luat o pauză de la satira contemporană în cel de-al treilea episod, creatorii Trey Parker și Matt Stone abordează subiectul fierbinte al roboților de chat cu inteligență artificială în cel de-al patrulea episod, Deep Learning.

Acțiunea are loc în South Park Elementary și se concentrează pe clasa lui Stan. Toți băieții au început să folosească ChatGPT pentru a scrie lucrările de control și pentru a răspunde la mesajele text sincere ale iubitelor lor. Lucrurile încep să se complice atunci când conducerea școlii devine suspicioasă și aduce un detector bizar de inteligență artificială pentru depistarea vinovaților.

Creatorii Parker și Stone spun că au folosit inteligența artificială pentru scrie scenariul acestui recent episod, semn, poate, că intenționează să exploreze și mai mult  această tehnologie în viitor.
La urma urmei, au fondat un studio de entertainment AI Deep Voodoo, care a beneficiat de 20 de milioane de dolari investiții.
Cum spunea cineva foarte inspirat, AI devine adesea o chestiune de marketing. Nu știm cât de mare a fost contribuția AI în creație, dar anunțul dă foarte bine ca promovare.
Un extras din episodul ChatGPT:

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu