Închide

Ce vrei să cauți?

Samsung S23 Ultra, probabil cel mai bun telefon cu Android din 2023

Samsung S23 Ultra poate deveni biroul tău mobil eficient dacă ai de rezolvat probleme (corespondența online, de pildă) cât ești departe de laptop. De asemenea, este o unealtă foarte bună pentru creativi și pentru cei activi pe rețele sociale. Iar dacă ai renunțat la camera foto în captarea amintirilor de familie pe care le aduni zi de zi, S23 Ultra scoate fotografii cu adevărat bune.
În zece luni de la apariția pe piață, acest smartphone premium a ajuns datorită calităților sale în topul vânzărilor mondiale.

smartphone flagship

Să recapitulăm câteva dintre calitățile pe care ni le propune acest model.
S Pen stylus. Este bine proiectat și foarte precis. Desenezi, decupezi și notezi pe ecran ca și cum ai folosi un creion pe hârtie. Trasează linii fine și precise de 0,7mm.
Îl poți folosi ca telecomandă pentru telefon (apeși pe butonul lateral), astfel că selfie-urile, de pildă, ies mult mai bine. Sau cu un simplu gest în aer, redai muzică sau videoclipuri, derulezi diapozitivele de prezentare. S Pen-ul devine util și când ai ceva de notat rapid (pe ecranul stins), de exemplu, un număr de telefon sau o dată, sau desenezi o schiță.

Poate că la prima vedere nu ți se pare neapărat un accesoriu util, dar odată ce l-ai folosit vei descoperi cu plăcere câte poți face și cât timp salvezi.

Zoom optic de 10x. Camera foto de 200MP a Samsung S23 Ultra vine cu zoom optic de 3x și de 10x, care funcționează inclusiv în timpul înregistrărilor video, la care adăugăm și autofocusul îmbunătățit, inclusiv pentru selfie.
Vei descoperi cu încântare și cameră frontală Super HDR (12MP).
Iar dacă vrei să salvezi fotografiile în formate RAW și JPEG, se poate.
Algoritmi și procesare AI. S23 Ultra este dotat cu un nou algoritm de procesare a semnalului de imagine bazat pe AI, care îmbunătățește automat imaginile. Vei constata un plus clar de calitate foto și video.
Baterie și autonomie. Optimizat pentru reducerea consumului de energie, acest smartphone flagship al Samsung vine cu o baterie de 5.000 mAh. În condiții de utilizare normală, în modul power save, îți asigură spre 20-24 de ore de autonomie.
Display excelent. Ecranul Dynamic AMOLED 2X oferă detalii clare și pline de culoare, indiferent dacă luminozitatea este scăzută sau la nivel maxim. Tehnologia de 120Hz optimizează rata de reîmprospătare, importantă pentru jocuri, de exemplu, pentru că, da, acest smartphone a fost proiectat și pentru gamerii pasionați.
Samsung S23 Ultra (prețuri, caracteristici tehnice complete) poate fi considerat cel mai reușit smartphone al anului 2023 la categoria Android.

 

Adaugă comentariu