Închide

Ce vrei să cauți?

Acer Swift X 16, un laptop premium pentru creativi, streameri și pentru cei care stau mult în video call

Știe și gaming pentru orele de relaxare

Acer le propune creativilor mobili și care comunică des prin video conferințe modelul Swift X 16, dotat cu o suită de funcții necesare pentru design grafic, randare 3D și editare video.

Vine cu ecran OLED 16:10, care suportă 100% DCI-P3 și o luminozitate ridicată de 500 nits, cu procesoare AMD Ryzen 9 7940H și GPU NVIDIA GeForce RTX 4050. De asemenea, este dotat cu un sistem de răcire TwinAir, o baterie mai mare și toate porturile de conectare vitale pentru o productivitate sporită. Pentru apeluri video și streaming utilizează o cameră FHD 1080p care folosește Reducerea Temporală a Zgomotului (TNR) de la Acer și suita de tehnologii AI pentru videoclipuri clare.
Noul laptop subțire și ușor, cu un design nou, cântărește 1,9 kg într-un șasiu subțire de 17,9 mm.

Revenind la display-ul OLED de 16 ” 3,2K (3200 x 2000), acesta are certificările VESA DisplayHDR TrueBlack 500 și TÜV Rheinland Eyesafe pentru confortul ochilor.
Acer Swift X 16 este alimentat de procesorul AMD Ryzen 9 7940H (până la 45W și 8 nuclee) și de grafica AMD Radeon 780M încorporată, combinând viteze mari ale procesorului și rezistență, pentru a permite utilizatorilor să finalizeze proiectele în timp record. Procesoarele grafice NVIDIA GeForce RTX 4050 pun în evidență hardware-ul de nouă generație pentru ray tracing, AI și codificare video AV1, cu acces la driverele NVIDIA Studio și la instrumente exclusive precum NVIDIA Omniverse, NVIDIA Broadcast și NVIDIA Canvas, astfel încât utilizatorii își pot accelera proiectele cu suport pentru unele dintre cele mai populare aplicații creative din lume.

Datorită unor aranjamente termice nou proiectate, Swift X 16 beneficiază de sistemul de răcire TwinAir îmbunătățit, care mărește aportul de aer cu până la 36% datorită ventilatoarelor sale mai mari și a modului turbo nou adăugat, precum și a unui design al tastaturii cu intrare de aer pentru a ajuta la expulzarea căldurii și menținerea temperaturilor scăzute din interior, astfel încât utilizatorii să poată profita mai mult de sesiunile lor atunci când fac streaming, se joacă sau creează.

Laptopul Acer Swift X 16 este excelent pentru conferințe video, transmisiuni în direct și videoblogging cu ajutorul camerei sale FHD de înaltă rezoluție 1080p, care utilizează suita de funcții AI Acer PurifiedView, cum ar fi Background Blur, Automatic Framing și tehnologia Eye Contact. Tehnologia Acer Temporal Noise Reduction (TNR) oferă imagini de înaltă calitate chiar și în condiții de iluminare slabă, în timp ce Acer PurifiedVoice cu reducerea zgomotului AI se asigură că vocile sunt auzite clar atunci când se efectuează apeluri video sau înregistrări.
Este dotat cu până la 16 GB de memorie LPDDR5, până la 2 TB de stocare PCIe Gen 4 SDD și un slot MicroSD pentru spațiu de stocare suplimentar pentru arhivarea proiectelor creative. De asemenea, utilizatorii beneficiază de două porturi USB Type-C, HDMI 2.1 și Wi-Fi 6E .
Îl găsim într-o configurație bună la eMAG.

 

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu