…o starpitura de om, de o energie colosala si care a invatat in mahalalele parisului copilariei nu numai o groaza de limbi, ci si o groaza de ritmuri.
stie sa cante de corazon, dar cum mesajele de stanga l-au scos la debut din marea masa a cantaretilor de latino, reggae, salsa samd, le continua si acum.
l-a injurat pe bush, a cantat despre dezmostenitii soartei, a vorbit bineinteles de “speranta”. un businessman showman perfect, spre deliciul zapacitilor care desfasurasera inclusiv un steag cu che guevara.
un concert electrizant asadar in penultima zi a bestival.
am incercat sa filmez ceva cu telefonul. chiar daca are o camera de 5 MP, nu face fata sunetului unui spectacol. asa ca nu am ce sa va arat, dar ma revansez, invitandu-va pe site-ul personal al lui manu chao. sapati prin el si veti descoperi cate ceva.
web designeri, luati notite 🙂

3 Comments

  1. that boy next door

    Da… notite pe genul asa nu.
    Rosu numai bun de tortura, butonul de oprire sunet ascuns destul de bine … la fel ca toate celelalte link-uri. Parca ar fi un joc puzzle.

  2. adevaratul bestfest abia incepe: vineri, cu orele 17… 😉
    Dom’ Profesor, remember? Judas Priest?!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close