Închide

bloghology – revista online, digitala si in print pentru bloggeri

SEO, lectii de blogging, cum sa faci bani online, stiri, interviuri –  acesta este continutul revistei pentru bloggeri, bloghology. Interesant este ca pe langa varianta online, bloghology va avea si o editie tiparita, trimestriala (abonament 20 de euro in europa si 40 $ in sua). abonatii vor primi gratuit si o versiune digitala a revistei tiparite.

bloghology in varianta online isi propune sa devina o comunitate a intregii industrii a bloggingului, inclusiv a advertiserilor implicati in aceasta.

primul numar al revistei tiparite va fi lansat in 2.500 de exemplare la Las Vegas, in septembrie, la BlogWorld & New Media Expo.

si acum ceva interesant: compania care editeaza bloghology este un SRL, cu sediul central la… Iasi, si se numeste Interactive Global Media.

sincer, iertati-mi ignoranta, nu am auzit de aceasta firma pana azi. ceva date culese de pe net: este o companie romano-greaca, are activitati in advertising, publishing, marketing si servicii pe internet, a fost infiintata anul trecut in noiembrie, luna asta a cumparat serviciul de monitorizare a site-urilor rapidseer.

stie cineva mai mult? please! 🙂

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. Buna,

  Tocmai am aflat de la Peter Gluck despre bloghology.org si discutam pe cirip.ro.

  Site-ul mi se pare facut spre a fi indexat bine, cu termeni ce se cauta, despre blogging.

  Calitatea este insa extrem de slaba: site despre blogging fara RSS (?!), articole anonime, semnate admin si ce e mai grav, preluate. Cauta cateva fraze si le vei gasi pe alte site-uri.

  Carmen

 2. Daca e din Iasi si face ce tocmai a facut. Pot sa zic din nou, ca stiam eu ca de aici pornesc toate geniile! :))

 3. Andrei: sa vedem ce va face:)
  Carmen: nu a fost timp azi-noapte sa disec bloghology, asa ca multumim de diagnosticul rapid. intr-adevar lipsa RSS e jenanta… iar despre continut, ce sa spun? e o boala nationala 🙁

 4. #4 Comentariu nou

  Am cautat si eu un pic fraze si titlul articolelor cu google si, ce-i drept, am gasit si pe alte site-uri. Doar ca e vorba de blogurile celor care scriu si pe bloghology. Lipsa RSS e o problema intr-adevar dar poate vor remedia. Eu le dau incredere si nu pot decat sa sper ca o companie romaneasca va reusi sa faca ceea ce ei isi propun..

 5. ăştia mi-au ghicit gândurile dintr-o zi în care eram la tarabă şi vruiam să cumpăr o revistă, un ziar ceva şi nu ştiam ce să cumpăr.dacă se şi ţin de treabă, devin cititor fidel 😀

 6. şi încă ceva: ai greşit linkul la rapidseer. e cu http, nu cu p
  😛

Adaugă comentariu