Comfort Lapdesk Logitech Comfort Lapdesk Logitech 2
cum utilizam laptopul acasa:

60% dintre noi, pe canapea
36% în pat 
16% aşezaţi pe podea.
50% dintre cei chestionaţi se plâng de căldura emanată de laptop iar 41% au probleme din cauza poziţiei corpului. unii  folosesc o pernă sau o carte în ideea creării unei bariere în calea căldurii emise de laptop, dar aceste soluţii se dovedesc in final neeficiente.( studiu Logitech)

compania Logitech va lansa in europa, in ianuarie,  Comfort Lapdesk  – un suport pentru notebook-uri  cu un unghi de 12 grad, gandit sa usureze lucrul la computerele portabile in caz ca le folosim altundeva decat asezati la birou.
pret  recomandat: 40 de euro.

7 Comments

 1. Scump, dom’le scump:) Desi arata mai bine decat cel pe care l-am cumparat de la Ikea…Am mai gasit ceva interesant la raionul cu genti de laptop, la Domo. Ala de la Ikea e ok. A costat vreo 60 de lei parca. Cel de la Domo e aproape 100.

 2. Hai sa-ti spun eu un gadget foarte bun cand vrei sa folosesti laptopul in pat sau in alta parte decat pe birou.

  O tavita pentru mic dejun care costa 60 de lei noi si rezista si la “monstruleti” cu ecran de 17″.

  Iar la faza cu perna, Logitech a inventat apa calda, avand in vedere ca in orice manual de laptop care se respecta scrie sa nu-l pui pe asemena suprafete ca i se astupa gaurile de ventilatie.

 3. @Loredana e vina Logitech-ului ca utilizatorii de laptopuri le tin pe perna? 😀

 4. Salut,

  Bun sau rau, util sau nu, este o informatie aparauta pe acest blog inainte sa apara pe techcrunch sau boingboing. Felicitari, te citesc de multa vreme si ma bucur ca in sfarsit pot citi detalii despre produse sau orice altceva de la cineva “apropiat” as putea spune inaintea altor site-uri “renumite”.

  Felicitari,
  Vali

 5. Eu fac parte din aia 41%…e binevenita ideea.

 6. Foarte classy… pacat ca nu pot sa-l pun pe wishlist-ul de Craciun…

 7. Asta vroiam sa spun si eu – la IKEA e un suport cu plastic in partea de sus, si punga cu bile de polistiren (gen beanbag) dedesubt; are si un locsor pentru mouse/alimentator, si costa 60 de lei.

  La TechnoMarket am vazut un fel de triunghi facut din burete dur de la Belkin, dar papagalii de acolo n-au fost in stare sa imi spuna cat costa (nu avea pret) intrucat abia deschisesera magazinul si nu le mergeau calculatoarele

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close