Închide

Ce vrei să cauți?

have your say: un model de aplicat

 

cum ar fi ca obama, bill gates sau vladimir putin sa te asculte si sa remarce ce idei formidabile ai ?

forumul economic de la davos reuneste an de an, in ianuarie,  cei mai puternici oameni ai lumii (inclusiv lideri web 2.0 ), care incearca sa identifice directiile economiei si politicii mondiale. lista selecta a participantilor  din 2009 o puteti consulta aici
la editia 2009, forumul vine cu o noutate: a deschis un canal pe youtube. oricine considera ca are ceva de spus poate posta o inregistrare video in care sa-si expuna ideile, pe baza unei teme date din economie, politica, mediu sau etica, cum ar fi “crezi ca in 2009 vom avea crestere economica?” sau “ar trebui ca executivii companiilor sa aiba un cod etic precum doctorii si avocatii?”.

cele mai consistente astfel de clipuri video vor fi proiectate in cadrul sesiunilor iar cei mai buni dintre participanti vor fi invitati (toate cheltuielile platite) la davos.
apropo de fraza de la inceputul postului: mai mult ca sigur, obama sau bill gates nu vor avea timp sa urmareasca opiniile unor no-name participanti la acest concurs de idei. insa in mod sigur vor fi destui altii care o vor face si nu se stie niciodata cine te remarca.
as mai spune ca in romania exista cativa analisti tineri care ar avea sanse de succes, dar pentru asta mai au nevoie si de determinare si curaj pentru a-si trimite filmele la youtube/davos.

si poate lucrul cel mai important: initiativa aceasta UCG a forumului de la davos poate fi un model si pentru institutii/organizatii/companii/publisheri de la noi.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu