Închide

Ce vrei să cauți?

getVIRTUALnow: Sa trecem la treaba! (2)

Daca in primul episod al seriei getVIRTUALnow am vazut cateva avantaje ale virtualizarii serverelor, in cel de astazi, Gabriel Leca, Microsoft Solution Specialist, ne arata care sunt pasii in  aceasta operatiune, inclusiv daca trebuie sa virtualizam servere Linux.

(Mda, magazia Microsoft a inceput sa ma cunoasca: n-am mai folosit galeti si portocale, ci cutii de carton si niste lanterne-breloc. Vedem ce gasim data viitoare 🙂

Inscrierile la seminarul online despre virtualizare din 8 aprilie raman deschise, iar aici va puteti inregistra.
Reamintesc, cursurile sunt gratuite si sunt bineveniti toti cei care au treaba cu serverele si cu computerele in general, inclusiv managerii non-IT care vor sa inteleaga ce spun propriii directori IT 🙂

Articole populare Ultima luna

9 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Victor, pe managerii non-IT nu ii intereseaza cum functioneaza ci doar sa functioneze. Bineinteles, si la ce cost funnctioneaza… :O))

  2. Bogdan: nu mi-am peirdut speranta sa fie si unii asa, mai enciclopedici 🙂

  3. Imi place sa vad ca incepe acum sa prinda ideea de video-online, productie autohtona, targetata pe firmele IT&C. Daca vreti sa vedeti cel putin 15 materiale despre subiectul „virtualizare” la Microsoft (din 20 martie 2008) dar si la alte companii (Omnilogic-VMWare), aruncati-va ochii pe link-ul http://www.youtube.com/watch?v=xjjHAoEJkwg&feature=channel_page si altele conexe, ce totalizeaza deja peste 12500 de vizualizari, preponderent in Romania si SUA. Noi am ales varianta de business, mai lunga-serioasa decat cea scurta-amuzanta. Aici e chestie de gusturi, care nu se discuta, ca si culorile, de altfel… vorba romanilor (aia de vorbeau latina).

  4. Ma tot asteptam ca la un moment dat sa bage cutiile initiale in cutiile noi si chiar ma gandeam… ba ce tari astia de la MS ca poti sa indesi cutii asa de mari in d-alea mai mici =). Stiam eu de ce sunt baieti destepti! Dar n-a fost sa fie… =)

    Pe un ton mai serios, Hyper-V kicks ass! =) Am inghesuit 5 VMs cu doua domenii AD, Exchange, SharePoint si mai multe instante de SQL Server si IIS plus centrala telefonica VoiP care e pe Linux pe un server cu 10GB RAM. Sa traiasca tehnologia, si start-up-urile… si BizSpark! =)

  5. Interesanta modalitatea asta de exprimare, mult mai umana si „coborata din sferele cuvintelor pretioase”. Ce ar fi ca „in programul viitor” sa faceti si niste cursuri despre modalitatile astea de a prezenta, pentru ca sunt putini cei care aleg acest tip de abordare. 😉

  6. Mi s-au parut haioase si interesante filmuletele difuzate pina acum. Din pacate am fost dezamagit de webinare (am participat la 2 dintre ele). Am postat mai multe ginduri aici http://themindstorms.blogspot.com/2009/04/virtualization-microsoft-and-vmware.html (blog in engleza) plus linkuri catre webinare vmware (nu sunt asociat nici cu microsoft si nici u vmware).

Adaugă comentariu