Asa cum ati aflat deja, CERF 2009, care incepe miercuri, a devenit un eveniment exclusiv B2B.
Programul conferintelor  Technology Forum il gasiti aici si puteti identifica o serie de prezente interesante. Dau un singur exemplu: germanii de la G Data care vor lansa pe piata romaneasca un nou antivirus.
Compania organizatoare, Expotek, a anuntat inca din iarna ca va proceda in anii care vin la un refresh al conceptului, online-ul ocupand un loc privilegiat in acesta strategie.
Astfel ca timp de trei zile, in fiecare seara, CERF 2009 va gazdui si cate un eveniment dedicat internetului, organizat in colaborare cu Evensys (Cristian Manafu):

Miercuri, 3 iunie, orele 18.30Web-Club: Intalnirea lunara a membrilor clubului, avand tema "(Investitii in) Publicitatea Online in 2009". In mod normal accesul este rezervat doar membrilor, insa fiind o tema de actualitate si larg interes, Evensys va oferi  si o serie de invitatii unor marketeri si din agentiile de advertising. Cei interesati  pot solicita o invitatie aici.

Joi, 4 iunie, orele 18.30Net Start-Up: Este un prilej bun de testare a ideilor  de proiecte in  online aflate la inceput de drum. Participarea e gratuita. Cei interesati pot rezerva aici un loc in sala. Sunt disponibile 100 de locuri.

Vineri, 5 iunie, orele 18.30 – RoTwitter Conference: Desi Twitter este inca la inceput de drum, se bucura de o atentie deosebita din partea multor pionieri ai blogging-ului si web 2.0 in Romania. Participarea e gratuita. Cei interesati pot rezerva aici un loc in sala. Sunt disponibile 100 de locuri.

Toate aceste evenimente vor transmise live pe apropo.ro.
Ne vedem acolo.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close