Microsoft lanseaza in toamna aceasta un nou val de tehnologii: Windows 7, Windows Server 2008 R2 si Exchange Server 2010.


Profesionistii  IT sunt invitati miercuri, 16 septembrie, sa se conecteze la primul seminar online din seria “Invata despre Noua Eficienta”.
Inscrierile la acest seminar, gratuit, se fac la Scoala de Eficienta.
Evanghelistii Microsoft pe care i-ati putut vedea in filmuletul de mai sus vor vorbi despre:
Valoarea desktop-ului optimizat
In mediul business de astazi, oamenii se asteapta sa isi poata accesa datele de la mai multe PC-uri, din mai multe locuri. In cadrul seminarului vor fi prezentate 5 scenarii distincte, care demonstreaza ca Optimized Desktop ii ajuta pe profesionistii IT sa  ofere utilizatorilor diferite posibilitati, folosind urmatoarele tehnologii Microsoft: Windows® 7 Enterprise, Forefront™ Client Security, the Microsoft® Desktop Optimization Pack (MDOP), Windows Server® 2008 R2, si Microsoft® System Center.
Windows Server 2008 R2
Seminarul ofera o introducere a noii versiuni Windows Server 2008 R2 si a celor mai puternice tehnologii de virtualizare – Hyper-V si Live Migration, noutatile din gama “Better Together with Windows 7”, dar si noile functii precum “File Classification Infrastructure”.
Exchange Server 2010
Exchange Server 2010 reprezinta piatra de temelie a solutiilor Microsoft pentru comunicare integrata. Seminarul se va concentra pe inovatiile si imbunatatirile din Exchange 2010, in jurul urmatoarelor subiecte: “Flexibil si de incredere”, “Acces de oriunde” si “Protectie si conformitate”. De asemenea, se va discuta despre migrarea de la versiunile precedente de Exchange si despre oportunitatile oferite de Exchange Online.

Iata si agenda seminarului :

10.00 – 11.00 Windows 7 – Optimizarea intregii infrastructuri de sisteme desktop

15.00 – 16.00             Windows Server 2008 R2  – O privire de ansamblu asupra ultimei tehnologii Windows Server

17.00 – 18.00             Exchange Server 2010 – O privire de ansamblu asupra revoluţiei in comunicare si colaborare

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close