Ca si voi probabil, castig o multime de timp si rezolv multe probleme datorita internetului mobil. In taxi sau asteptand intr-o cafenea, raspund la mail-uri, ma uit pe documente, comunic.
„Biroul mobil” a devenit cu adevarat o necesitate, mai ales in cazul unei companii mari, cu multe filiale sau puncte de lucru si ai carei angajati se deplaseaza mult si des.
Filmuletul de mai jos este o invitatie la o discutie de trei ore despre viitor. Nu trebuie sa va luati liber, un computer conectat la internet este de ajuns.

Saptamana viitoare, miercuri, pe 30 septembrie, profesionistii IT pot sta de vorba online timp de 3 ore cu unul dintre cei mai talentati evangelisti Microsoft, Sebi Vijeu, despre noile tehnologii Windows 7, Windows Server 2008 R2 si Exchange Server 2010.
Va fi o discutie relaxata, cu multe demonstratii, intrebari si raspunsuri.

Poate ca sintagma „ productivitatea angajatului” suna un pic prea teoretic. Teoretic sau nu, notiunea a devenit o obsesie pentru manageri. Asa ca Sebi va veni cu exemple concrete despre cum Windows7  ne va ajuta sa lucram si sa comunicam cu compania de oriunde ne-am afla (Mobile Broadband cu  DirectAccess), despre cum putem gasi si organiza informatiile de business si despre accesarea aplicatiilor prin tehnologii de virtualizare.
Daca nu ati descarcat Windows7 pana acum, o puteti face de aici.

Profesionistii IT care au in grija retele informatice pot afla in urmatorul modul al seminarului online de miercuri (dedicat Windows Server 2008 R2 si System Center Virtual Machine Manager 2008R2) cum pot imbunatati platforma de servere, cum pot fi reduse costurile cu infrastructura si cum poate fi configurata aceasta pe principii de eficienta.
Varianta trial a Windows Server 2008 R2 poate fi descarcata de aici.

Ultima ora este rezervata Exchange Server 2010. IT Pro vor afla cum inlesneste acest produs accesul fara probleme si in siguranta la informatiile de business, oriunde exista o conexiune la internet si de pe orice dispozitiv, fie ca e telefon mobil sau computer.
Varianta RC de Exchange 2010 de aici.

Va puteti inscrie la seminarul de miercuri 30 septembrie pe site-ul ScoaladeEficienta.

Life’s good.
Sustin arta digitala.

1 Comment

  1. Profesionistii IT nu folosesc Windows pt servere. 🙂 Windows e pt workstation.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close